
به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،علی باقری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری از اعاده مالکیت یکهزار و ۴۵۸ هکتار از اراضی مرتع منطقه لاور شهرستان نور به دولت خبر داد.وی افزود: بهمنظور حفظ و حراست از عرصههای منابع ملی با رای شعبه ۱۴ دادگاه تجدید نظر استان مساحت یکهزار و ۴۵۸ هکتار از اراضی مرتع لاور شهرستان نور بهعنوان اراضی ملی و انفال از وقفیت خارج و به مالکیت دولت اعاده شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری بیان کرد: براساس دادنامه شماره ۷۰۰۶۴۵-۸۷۰ مورخ ۲۶ تیرماه ۱۳۸۷ صادره از شعبه ۱۴ دادگاه تجدیدنظر استان، این اراضی که پیشتر حکم وقفیت و غیرملی بودن آن صادر شده و در اختیار اداره اوقاف قرار گرفته بود، با پیگیری حقوقی و فنی ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و اعتراض یکی از مرتعداران مورد بررسی مجدد قرار گرفت.باقری جامخانه با اشاره به تشکیل هیات کارشناسی رسمی دادگستری متشکل از متخصصان منابع طبیعی، امور ثبتی و نقشهبرداری، تصریح کرد: پس از بررسیهای دقیق، عدم وجود هرگونه سابقه مالکیت واقف، فقدان احیاء، نبود وقفنامه معتبر و عدم تعیین حدود و ثغور اراضی موقوفه احراز شد.
وی یادآور شد: در نتیجه این بررسیها رأی اولیه نقض و این اراضی بهعنوان انفال و منابع ملی شناخته شده و به مالکیت دولت بازگردانده شد.مدیرکل منابع طبیعی مازندران–ساری تأکید کرد: این اقدام در راستای صیانت از اراضی ملی و جلوگیری از واگذاری غیرقانونی منابع طبیعی صورت گرفته و نشاندهنده اهمیت پیگیریهای حقوقی و فنی در حفظ بیتالمال است.
پس از جلوگیری از تاراج ۷۰۰ هکتار از اراضی منطقه ورسک عباس آباد شهرستان سوادکوه، مالکیت یکهزار و ۴۵۸ هکتار از اراضی مرتع منطقه لاور شهرستان نور به دولت اعاده شد.