به گزارش جام جم آنلاین همدان، احمد قدیمی اظهار داشت: محصولاتی مثل میوه و سبزی، شیر و محصولات لبنی نیز ضایعات بالایی داشتند و برخی محصولات به دلیل كیفیت و خصوصیت ضایعات كمتری دارند.
وی بیان كرد: در برخی محصولات باغی ۱۸ درصد ضایعات و در محصولات زراعی حدود ۱۲ درصد و در محصولات دامی حدود ۸.۵ درصد ضایعات وجود دارد كه این رقم ها در ارزیابی وزارت جهاد كشاورزی اعلام و به طور میانگین حدود ۲۰ درصد ضایعات در بخش كشاورزی ارزیابی شده است.
قدیمی با بیان اینكه برای رفع مشكلات كشاورزی، توسعه صنایع تبدیلی در راس امور قرار گرفته است، افزود:
هدف از ایجاد صنایع تبدیلی در مرحله اول افزایش عمر ماندگاری محصولات كشاورزی و ارزش غذایی آن است.
وی تاكید كرد: برای اینكه بتوانیم امنیت غذایی را فراهم كنیم باید به نوعی عمل شود كه بیشترین میزان این تولیدات وارد سفره مردم شود و مصرف كننده ها بتوانند منتفع شوند.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی سازمان جهاد كشاورزی همدان با بیان اینكه حفظ واحدهای موجود، بهسازی، نوسازی و تجهیز واحدهای موجود در بخش صنایع تبدیلی در دستور كار این سازمان قرار دارد، افزود: توسعه و ایجاد واحدهای جدید متناسب با رویكردها و نیازهای كه در استان وجود دارد حجم تقاضای سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی و صنایع كشاورزی را به شدت افزایش داده است.