محموله بزرگ شیشه به مقصد نرسید
فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا:

محموله بزرگ شیشه به مقصد نرسید

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۲۲۲ کیلوگرم مواد مخدر (شیشه) توسط ماموران مبارزه با مواد مخدر پلیس فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: پلیس محموله جاساز شده در روغن زیتون را کشف و ضبط کرد.
کد خبر: ۱۵۱۷۲۳۱

به گزارش جام جم آنلاین از پلیس، سردار رضا بنی اسدی فر روز یکشنبه اظهار کرد: کارکنان هوشیار مبارزه با مواد مخدر پلیس فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) از طریق شیوه و شگرد‌های پلیسی به محموله روشویی سفالی که برای ارسال به مقصد یکی از کشور‌های آسیایی بود، مشکوک شدند.

این مقام ارشد انتظامی افزود: پس از بررسی جامع بار موصوف و با هوشیاری ماموران مقدار ۲۲ کیلوگرم مواد روانگردان از نوع شیشه که به طرز کاملاً ماهرانه‌ای جاسازی شده بود کشف و ضبط شد.

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا گفت: با رصد اطلاعاتی و دستگیری تحویل دهنده بار و تحقیقات از متهم دستگیر شده، محرز شد مقدار ۲۰۰ کیلوگرم شیشه محلول در روغن زیتون نیز توسط مجرمان همین باند در انباری در جنوب تهران انبار شده که مقرر بود در روز‌های آتی از طریق فرودگاه به مقصد همان کشور قاچاق شود و این محموله دوم نیز کشف و ضبط شد.

سردار بنی اسدی فر اضافه کرد: متهم اصلی این پرونده دستگیر و به مرجع قضایی تحویل شد.

وی خاطرنشان کرد: مواد مخدر و اعتیاد همان آغازی است که پایان ندارد و اگر هم روزی پایان آن فرا برسد، چیزی جز مرگ و تباهی زندگی نخواهد داشت. سوداگران مرگ و همه کسانی که قصد سودجویی و آسیب زدن به جامعه را دارند، بدانند که با دستان پرقدرت پلیس دستگیر و تحویل مراجع قانونی خواهند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰