به گزارش جام جم آنلاین مازندران ، آووکادو در کشور ایران به ظاهر قدمتی نه چندان قدیمی دارد. میوهی آووکادو در دهه 60 هجری شمسی وارد ایران شد؛ اما با توجه به این که در شرایط نامساعد کشت شده بودند، این پروژه با شکست مواجه گردید.
پس از بررسی شرایط ایران و طی کردن مراحل آزمون و خطا، در اوایل دهه 70 شمسی به نتایج قابل قبولی دست یافته و کاشت آووکادو را در شهرستان چیلک واقع در شمال ایران آغاز کردیم.
ماندگاری درخت آووکادو در ایران، بنا به شرایط مناسب 10 الی 35 سال میباشد و پس از 7 سال، درخت شروع به میوه دادن میکند. از تشکیل تا رسیدن میوه، 6 الی 12 ماه طول خواهد کشید.