شماره یک!
سیدحسین حسینی جنگ جانشینی بیرانوند را به نیازمند باخت؟

شماره یک!

علیرضا بیرانوند این روزها دور از بازی‌های لیگ، انفرادی تمرین می‌کند و غیبت او، این معما را در ذهن همه به‌وجود می‌آورد که گلر شماره یک تیم ملی چه کسی خواهد بود؟! پیام نیازمند یا سیدحسین حسینی؟ این تصمیمی است که امیر قلعه‌نویی باید بگیرد اما شواهد می‌گوید احتمالا این بازیکن، نیازمند خواهد بود.
کد خبر: ۱۵۱۵۸۳۰
 
سیدحسین حسینی که با جنجال زیادی از استقلال جدا شد و به سپاهان پیوست، با وجود انگیزه بسیار، شروع بدی در این باشگاه داشته؛ به شکلی که بعضی هواداران سپاهان از محرم نویدکیا خواسته‌اند محمدرضا اخباری را بازی بدهد. حسینی روی تک‌گل پرسپولیس عملکرد خوبی نداشت و با امید این‌که مدافعان توپ علیپور رامی‌زنند، خروج نکرد. این اشتباه برایش گران تمام شد و زیر باد انتقادها قرار گرفت. حتی بعضی رسانه‌ها آمار دادند در دو بازی اول سپاهان در فصل جدید دو شوتی که درون چارچوب دروازه این تیم زده شد هر دو تبدیل به گل شد؛ آماری که قطعا برای حسینی خوب نیست اما بدتر از آن، عملکردی است که برابر پرسپولیس به ثبت رساند. از سال ۹۵ که او نخستین بازی خود را در دربی مقابل قرمزها انجام داد تا دوشنبه‌شب که پیراهن سپاهان را برابر این تیم به تن کرد، حتی یک برد به‌دست نیاورد. در این سال‌ها حسینی ۱۵بار برابر پرسپولیس به میدان رفته که حاصل آن ۷شکست و ۸تساوی بوده است. حالا برای خود او هم این طلسم معمای بزرگی است که بارها درباره‌اش صحبت کرده. حسینی امیدوار بود این طلسم با پیراهن سپاهان بشکند اما این اتفاق رخ نداد. اوضاع وقتی بدتر شد که علی علیپور در آخرین بازی گل برتری پرسپولیس را زد. او که قبلا در دربی‌ها به حسینی چهار گل زده بود، توانست با زدن گل پنجم جزو رکورد‌داران گلزنی به گلر سابق استقلال باشد و در کنار فراز امامعلی قرار بگیرد که او هم همین تعداد گل را به سیدحسین حسینی زده است.  
   
پیام؛ نقطه مقابل سید 
عملکرد سیدحسین حسینی فعلا جای دفاعی ندارد اما نباید فراموش کرد او به تازگی به سپاهان پیوسته و مدتی زمان نیاز دارد تا با دیگر بازیکنان هماهنگ شود. حسینی هنوز نتوانسته با خط دفاعی این تیم ارتباط خوبی برقرار کند. مجموع اتفاقاتی که در فصل جدید برای این بازیکن رخ داده، اوضاع او را درتیم ملی سخت وسخت‌ترخواهد کرد. اما درمقابل نیازمند در شرایط بسیار خوبی قرار دارد. او در اولین بازی فصلش برای پرسپولیس، با دریافت بالاترین نمره ازسوی سایت‌های مختلف، عنوان بهترین بازیکن زمین را از آن خود کرد. نیازمند که چند سالی است در تیم ملی حضوردارد وگلر سوم به‌حساب می‌آید، به این امید  به پرسپولیس ملحق شد تا بتواند از زیر سایه بیرانوند وحسینی خارج شود. او تا اینجا موفق بوده و تمجید رسانه‌ها و هواداران پرسپولیس را برانگیخته است. به تعبیر خیلی‌ها، بازی پرسپولیس و سپاهان به‌نوعی جنگ بر سر پیراهن شماره یک تیم ملی بود که نیازمند موفق شد این جنگ بزرگ را به نفع خود تمام کند. قبل از این مسابقه، آمار جالبی وجود داشت مبنی بر این‌که نیازمند تا به‌حال به پرسپولیس نباخته است و این بار ماجرا برعکس شد. او استارت شکست‌ناپذیری با پیراهن پرسپولیس را مقابل سپاهان زد و امیدوار است همچنان ادامه داشته باشد.  
   
هشتگ برای نیازمند 
انتخاب امیر قلعه‌نویی برای شماره یک چه کسی خواهد بود؟ تا پیش از این حسینی به‌عنوان گلر دوم تیم ملی معرفی می‌شد اما احتمالا کافا موقعیت را برای او تغییر می‌دهد. تیم ملی سه بازی مقدماتی برابر تیم‌های افغانستان، هند و تاجیکستان دارد و در صورت صدرنشینی در فینال بازی‌ها به میدان می‌رود. به احتمال فراوان نیازمند گلر شماره یک ایران در این مسابقات خواهد بود. هواداران پرسپولیس هم این خواسته را در فضای مجازی با ایجاد یک هشتگ مطرح کرده و خواهان حضور فیکس او در بازی‌های ملی شده‌اند؛ موضوعی که با واکنش نیازمند هم مواجه شد: «لطف هواداران پرسپولیس است. بحث تیم ملی جداست. همیشه عضوی از تیم ملی بودن افتخار بوده و من هم همیشه تلاشم را کرده‌ام که بالاترین آمادگی را داشته باشم و نظر کادرفنی است که چه کسی بازی کند.»  

واکنش نیازمند به حمله دلاری! 
پیام نیازمند بعد از بازی پرسپولیس، کلین‌شیت خود را حاصل تلاش همه بازیکنان پرسپولیس دانست و در واکنش به حمله دلاری هواداران سپاهان به خودش گفت: «دوست ندارم خیلی در این باره صحبت کنم. نظر شخصی‌شان است اما می‌دانید که این موضوع در سپاهان صدق نمی‌کند. نمی‌خواهم موضوع را بشکافم و توضیح اضافه بدهم‌.»  او در مقابل شعارها هم چنین واکنشی نشان داد: «طبیعی بود. حق می‌دهم و درک می‌کنم. به‌هر حال سال‌ها اینجا بازی کرده‌ام. تیم سپاهان برای خود من قابل احترام است.» او درباره دو واکنش خوب خود هم گفت: «یک هیچ جلو بودیم و تیم عقب نشسته بود و سعی کردم کمک کنم. این هم یک واکنش لحظه‌ای بود و خدا را شکر توانستم کمک کنم و با سه امتیاز از زمین بازی خارج شویم.» 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰