مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام خبر داد

بهره برداری از ۱۸۴۰ خانه برای خانوار‌های ساکن روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر در استان ایلام

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام گفت :۱۸۴۰ خانه برای خانوار‌های ساکن روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر امروز همزمان با سومین روز از هفته دولت در سراسر استان مورد بهره برداری قرار گرفت.
کد خبر: ۱۵۱۵۷۴۶

به گزارش جام جم آنلاین،مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام در آیین بهره برداری نمادین از یک منزل مسکونی روستایی، گفت :۱۸۴۰ خانه برای خانوار‌های ساکن روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر امروز همزمان با سومین روز از هفته دولت در سراسر استان مورد بهره برداری قرار گرفت.

اکبر محبی اظهار کرد : برای این پروژه‌ها، ۱۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده که از این مبلغ، ۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان تسهیلات قرض‌الحسنه با سود کارمزد پنج درصد تخصیص یافته است.

وی افزود: این واحد‌های مسکونی به‌صورت مشارکتی و با همکاری مستقیم صاحبان املاک ساخته شده و همه اعضای خانواده در فرآیند ساخت و ساز منزل مسکونی خود مشارکت دارند و این روش هزینه‌های ساخت را کاهش می‌دهد و روند ساخت این منازل مسکونی به صورت پیمانکاری نبوده است.

مدیرکل بنیاد مسکن ایلام ادامه داد: از مجموع ۱۸۴۰ واحد مسکونی، حدود ۲۱۷ واحد مربوط به شهرستان ایلام است و مابقی به سایر نقاط استان تعلق دارد و این اقدامات بخشی از تلاش‌های ما برای تأمین مسکن مناسب و باکیفیت برای مردم استان است.

بهره‌مندی ۱۸۴۰ خانوار ایلامی از منازل طرح نهضت ملی مسکن

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام همچنین به تشریح اقدام‌های انجام شده در حوزه اجرای طرح هادی روستایی پرداخت و با اشاره به وظایف بنیاد مسکن گفت که اجرای طرح هادی روستایی یکی از وظایف مهم بنیاد مسکن است و در دولت جدید، هدف‌گذاری بنیاد مسکن اجرای طرح هادی برای ۱۳۲ روستا در استان بوده است.

محبی افزود: با عنایت استاندار و تخصیص‌های خوبی که در پایان سال گذشته صورت گرفت، طرح هادی این ۱۳۲ روستا که از هفته دولت سال قبل در دستور کار قرار داشت اکنون به اتمام رسیده و تاکنون حدود ۸۰۰ هزار متر مربع آسفالت انجام شده و در مجموع ۴۰۰ میلیارد تومان از هفته دولت سال گذشته تا امروز برای اجرای طرح هادی هزینه شده است.

وی همچنین به افتتاح مرحله دوم طرح‌های هادی در روستا‌های «چالسرا» و «شهرک قدس» در بخش آسفالت معابر عمومی اشاره کرد و گفت: مرحله دوم این پروژه با ۱۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع و اعتبار ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید و افزون بر این دو روستا، بهسازی معابر عمومی و اجرای طرح هادی شش روستای دیگر با ۴۷ هزار و ۵۰۰ متر مربع و اعتبار ۳۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در دستور کار قرار دارد که تا پایان شهریور به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل بنیاد مسکن ایلام ادامه داد: ابنیه فنی هفت روستای دیگر شهرستان ایلام نیز مراحل پایانی را طی می‌کنند که اعتبار اجرای آنها از ۱۱ میلیارد تومان با حمایت استاندار و همکاری مسئولان به ۶۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰