به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اهمیت توسعه زیرساختهای ارتباطی اعلام کرد: همزمان ۷۳ پروژه ارتباطی در استان یزد با سرمایه گذاری ۵۴۸۰ میلیارد ریال افتتاح شده است و این اقدام نشاندهنده عزم دولت برای ارتقای خدمات و دسترسی به فناوریهای نوین است.
هاشمی با اشاره به تعامل خوب شرکت مخابرات ایران با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: تعامل و همکاری شرکت مخابرات ایران در تمامی زمینه ها خصوصا جنگ 12 روزه قابل تشکر و قدردانی است.
زارع مدیر مخابرات منطقه یزد با اشاره به پروژه های مخابرات استان یزد در دولت چهاردم افزود: در یکسال گذشته و در دولت چهاردهم 332 طرح مخابراتی با سرمایه گذاری بالغ بر 409 میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.
گفتنی است این پروژهها شامل توسعه شبکه فیبر نوری، ارتقای تجهیزات مخابراتی، گسترش دسترسی به اینترنت پرسرعت و تقویت زیرساختهای ارتباطی در مناطق شهری و روستایی هستند.