مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان خبر داد:

برگزاری سلسله وبینارهای «من و هوش مصنوعی» از بیست‌وهشتم مردادماه

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: سلسله وبینارهایی با عنوان «من و هوش مصنوعی» با هدف آموزش و تبیین ابعاد مختلف هوش مصنوعی از بیست‌وهشتم مرداد سال جاری برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۵۱۵۲۵۸

جام جم آنلاین اصفهان؛ سعید فردانی با بیان اینکه از بیست‌وهشتم مرداد سال جاری سلسله وبینارهایی با عنوان «من و هوش مصنوعی» برگزار می شود، تصریح کرد: طی چهار جلسه چهار وبینار به مدت یک ماه با هدف آموزش و تبیین ابعاد مختلف هوش مصنوعی در روزهای سه‌شنبه از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۱۸:۳۰ به‌صورت آموزش و پرسش و پاسخ برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه مقرر شده است پس از برگزاری وبینارها و بر اساس بازخوردها، دوره‌های کاربردی در دستورکار قرار گیرد، ادامه داد: تولید محتوا در رابطه با فضای هوشمندسازی، مسائل و مشکلات شهر، همچنین انیمیشن از جمله مواردی است که باید در بستر شبکه‌سازی و آموزش شکل بگیرد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تاکید کرد: ارائه این دوره توسط «محمدرضا قدوسی» عضو هیئت علمی دانشگاه تهران که در حوزه ملی و بین‌المللی فعال است، انجام می‌شود و از تمام شهروندان که علاقه‌مند به آشنایی با حوزه فناوری هستند دعوت می‌کنم در این وبینار شرکت کنند و گواهی شرکت در این وبینارها را نیز دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: امکان ثبت نام متقاضیان از طریق برنامه کاربردی اصفهان من به نشانی

http://App.isfahan.ir

فراهم شده است.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین*/

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰