محکومیت ۶ میلیارد ریالی برای قاچاقچی سیگار

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از محکومیت ۶ میلیارد ریالی قاچاقچی سیگار خبر داد.
کد خبر: ۱۵۱۴۵۱۱

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مرضیه یونسی گفت: پرونده قاچاق ۴۶۰ هزار نخ سیگار خارجی به ارزش پنج میلیارد و ۳۴۴ میلیون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی گلوگاه شهید زارعی همدان رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه با توجه به مستندات موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متخلف را به پرداخت پنج میلیارد و ۳۴۴ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

یونسی گفت: همچنین شعبه بابت خودرو حامل کالای قاچاق یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال معادل ارزش کالای کشف شده به جریمه اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت ۶ میلیارد و ۴۴۴ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

یونسی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در گلوگاه شهید زارعی محموله قاچاق را از یک خودرو پژو کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰