انسجام و همدلی مردم عامل پیروزی جبهه حق بر باطل است

یزد- سردار زارع کمالی گفت: اتحاد، انسجام و همدلی مردم و مسئولان حول محور ولایت مهم‌ترین عامل پیروزی جبهه حق بر باطل است.
کد خبر: ۱۵۱۴۴۵۵
نویسنده کاظم صادقپور

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، به مناسبت روز خبرنگار و پاسداشت یاد و خاطره شهدای رسانه، آیینی با حضور جمعی از مسئولان استانی، فرماندهان، مدیران فرهنگی و اصحاب رسانه استان برگزار شد، این مراسم با هدف تجلیل از تلاش‌های خبرنگاران در عرصه آگاهی‌بخشی و مقابله با جنگ روایت‌ها برگزار گردید.

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد، در این همایش که به همت شرکت فولاد آلیاژی و همکاری کانون بسیج رسانه شهرستان اشکذر در محل مجتمع فولاد آلیاژی برگزار شد، ضمن گرامیداشت مقام شهدای رسانه، خبرنگاری را نه صرفاً یک شغل، بلکه سنگری برای دفاع از حق و هویت ایرانی و اسلامی دانست.

سردار حسین زارع‌‌کمالی گفت: خبرنگاران، پاسداران هویت ایرانی و اسلامی هستند و در مقابله با جنگ روایت‌ها، نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا می‌کنند.

وی با اشاره به نقش کلیدی اصحاب رسانه در جنگ ۱۲ روزه، اتحاد، انسجام و همدلی مردم و مسئولان حول محور ولایت را مهم‌ترین عامل پیروزی جبهه حق بر باطل عنوان کرد.

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد هشدار داد که دشمن امروز با بهره‌گیری از ابزار رسانه‌ای و ایجاد شبهه، در پی سلب اعتماد مردم نسبت به انقلاب و مسئولان است و تأکید کرد که خبرنگاران به‌عنوان فرماندهان میدان جنگ رسانه‌ای باید با صداقت، دقت و سرعت، پیام انقلاب و حقیقت را به جامعه منتقل کنند.

وی با اشاره به رویداد جنگ ۱۲ روزه و ناترازی برق، تصریح کرد: رسانه‌ها با روشنگری و انتقال دقیق واقعیت‌ها، به‌ویژه در انعکاس اقدامات شرکت فولاد آلیاژی ایران برای ادامه تولید و حفظ اشتغال، نقش مهمی در خنثی‌سازی اهداف دشمن داشتند.

زارع‌کمالی خاطرنشان کرد: همان‌گونه که در دفاع مقدس، اتحاد و هم‌دلی مردم و مسئولان پیروزی را رقم زد، امروز نیز همکاری رسانه‌ها و مجموعه‌هایی مانند فولاد آلیاژی ایران، موجب حفظ پویایی اقتصاد و امید در جامعه شده است.

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد، خبرنگاری را رسالتی برای مقابله با جنگ روایت‌ها دانست و گفت: مهم‌ترین عامل پیشبرد اهداف دشمن رسانه‌ها هستند و در مقابل، رسانه‌های کشور در جنگ دوازده‌روزه با عملکردی مؤثر، اهداف دشمن را افشا کردند و موجب حضور آگاهانه مردم شدند.

وی بر لزوم تقویت مهارت‌های حرفه‌ای خبرنگاران و استفاده بهینه از فضای مجازی برای انتشار اخبار و اطلاعات صحیح تاکید کرد و از اصحاب رسانه خواست تا در مقابله با تهاجم فرهنگی و رسانه‌ای دشمن، نقش پیشتاز ایفا کنند.

خبرنگاران از بخش‌هایی از این مجتمع بزرگ بازدید و از نزدیک با دستاوردهای این شرکت آشنا شدند و در بخش پایانی مراسم با تقدیم هدایایی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای استان به پاس خدمات ارزنده‌شان در حوزه اطلاع‌رسانی و روشنگری تقدیر به عمل آمد.

 

newsQrCode
برچسب ها: سپاه فرمانده یزد
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰