استاندار گیلان در شورای اداری آستارا؛

رئیس جمهور شخصا پیگیر احداث راه آهن رشت_آستارا است

استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل پروژه‌های راهبردی شهرستان از جمله بندر، راه‌آهن شمال–جنوب و پایانه مرزی، بر بهره‌برداری کامل از ظرفیت‌های توسعه‌ای و اقتصادی این منطقه مرزی تأکید کرد.
کد خبر: ۱۵۱۴۲۸۷

هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، در جلسه شورای اداری شهرستان مرزی بندر آستارا گفت: مدیران باید با همکاری یکدیگر مشکلات را به سرعت حل کنند و اجازه ندهند هیچ مانعی پیشرفت استان را متوقف کند.

استاندار گیلان گفت: طبق تاکیدات رئیس جمهور بخشی از راه آهن رشت_آستارا به طول ۱۶۰کیلومتر بر روی پل ساخته می‌شود و آزادسازی ۵۰کیلومتر از این مسیر انجام شده است.

حق شناس با بیان اینکه اجرای این طرح به‌طور مستقیم مورد پیگیری رئیس‌جمهور و وزرای راه و شهرسازی و نیرو قرار دارد، گفت: هفته‌ای یک یا دو بار شخص رئیس‌جمهور تماس می‌گیرند و روند کار را جویا می‌شوند که این امر نشان‌دهنده اهمیت ملی پروژه است؛ سازمان برنامه و بودجه نیز اعلام کرده که منابع مالی به‌صورت مستقیم به استان تخصیص خواهد یافت.

وی با تأکید بر اهمیت تکمیل پروژه راه‌آهن شمال–جنوب و پایانه‌های حمل‌ونقل ترکیبی گفت: این طرح یکی از بزرگ‌ترین فرصت‌های اقتصادی و ترانزیتی کشور است که باید بدون تأخیر به سرانجام برسد.

حق شناس با اشاره به وضعیت پروژه‌ها و مدیریت منابع آبی استان افزود: برخی پروژه‌ها نظیر مجتمع ارشاد طی ۲۷ سال گذشته در این شهرستان بلاتکلیف رها شده است اما تلاش ما بر این است که عدالت و توسعه برای مردم رعایت شود.

وی با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های مرزی و تجاری در شرایط کنونی، گفت: مرز آستارا به عنوان یک ویترین ملی، نیازمند توجه و فعال‌سازی بیشتر است.

استاندار گیلان در این جلسه به بررسی وضعیت مرز آستارا و چالش‌های موجود در ارتباط با مراودات تجاری و مسافری پرداخت.

وی با اشاره به آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای بازگشایی مرزها، افزود: ما هیچ مشکلی برای مرز نداریم و به کشور طرف مقابل نیز اعلام کرده‌ایم که روال عادی باید بازگردد.

حق‌شناس با اشاره به ارتباط عمیق فرهنگی و اجتماعی بین مردم ایران و آذربایجان، بر لزوم تقویت این ارتباطات تأکید کرد و گفت: مرزها باید ابزاری برای افزایش امنیت ملی و توسعه تجارت باشند و راهبرد دولت این است که حداکثر تلاش را برای فعال‌تر کردن مرزها انجام دهیم.

وی همچنین به برنامه‌های اجرایی برای بهبود زیرساخت‌های مرزی اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی، مرز آستارا به عنوان یک راه مطمئن برای ایران عزیز محسوب می‌شود و ما باید کار خود را محکم انجام دهیم و اجازه ندهیم که دشمنان به اهداف خود برسند.

حق‌شناس همچنین از تصویب لایحه‌ای در مجمع تشخیص مصلحت نظام در هفته گذشته خبر داد که می‌تواند مشکلات مربوط به نقل و انتقالات پولی را حل کند و گفت: ما باید از نعمت‌های موجود در این منطقه به بهترین نحو استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۶ میلیون تن کالا از استان عبور کرده که یک سوم آن مربوط به آستارا بوده، افزود: دولت و نیروهای مسئول تمام اختیارات لازم برای فعال‌تر کردن این مرزها را در اختیار دارند تا فعالیت‌های اقتصادی و تجاری در شرایط ایمن انجام شود.

در پایان این جلسه، استاندار گیلان از تمامی مسئولان خواست تا با همدلی و همکاری، زمینه‌های لازم برای توسعه و رونق اقتصادی شهرستان بندر آستارا را فراهم کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰