به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مدیرشعب بانک مسکن استان یزد اظهار داشت: با توجه به ناترازي موجود در توليد و مصرف انرژي كشور و چالشهاي فزاينده در تأمين برق به ويژه در فصل تابستان و در مناطق با مصرف بالا نياز به توسعه منابع انرژي تجديدپذير بيش از پيش احساس ميشود.
محمد غفوریان افزود: يكي از مهم ترين و قابل دسترس ترين منابع تجديدپذير براي توليد برق، انرژي خورشيدي است كه به دليل فراواني ، پاك بودن و قابليت بهره برداري در مقياس هاي مختلف از جايگاه ويژه اي در سياست هاي كلان كشور برخوردار است. وی در دامه اظهار داشت: بديهي است توسعه نيروگاههاي خورشيدي در مقياس هاي كوچك و بزرگ ميتواند نقش مؤثري در كاهش فشار بر شبكه سراسري برق، تأمين برق پايدار براي خانوارها و واحدهاي توليدي و همچنين حمايت از محيط زيست ايفا كند.
مدیرشعب بانک مسکن استان یزد گفت: بانک مسکن بر اين اساس در راستاي ايفاي مسئوليت اجتماعي به منظور كمك به صنعت برق كشور و كاهش خاموشيها با هدف جلوگيري از تبعات آن براي خانوارها حمايت از نصب و راه اندازي نيروگاههاي خورشيد خانگي ( تا سقف 5 كيلو وات ) به منظور افزايش توان توليد برق كشور اقدام به پرداخت تسهیلات احداث نیروگاه خورشیدی ویزه منازل مسکونی نموده است.
محمد غفوریان توضیح داد: تسهیلات مذکور در قالب مرابحه منصوبات تا سقف دویست میلیون تومان و بازپرداخت چهارساله پرداخت خواهد شد. وی افزود: متقاضیان میتوانند با ارایه پیشفاکتور رسمی و یا قرارداد احداث نیروگاه خورشیدی خانگی به یکی از شعب بانک مسکن جهت تشکیل پرونده و دریافت تسهیلات مراجعه نمایند.