بازداشت سارق مواکب در مرز شلمچه

بازداشت سارق مواکب در مرز شلمچه

سراکیپ پلیس آگاهی فراجا مستقر در مرزهای شلمچه و چذابه از کشف یک قبضه کلت کمری تقلبی و دستگیری یک سارق حین ارتکاب سرقت در مواکب خبر داد.
کد خبر: ۱۵۱۳۵۶۷

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ احمد سعیدیان در این خصوص گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی در مرز شلمچه حین گشت‌زنی به یک جوان مشکوک شده و در بازرسی از وی، یک قبضه کلت کمری تقلبی (فندکی) کشف کردند.

این مقام انتظامی با تأکید بر ضرورت رعایت مقررات و پرهیز از کالاهای ممنوعه، خاطرنشان کرد که موارد ممنوعه همراه زائران به کشور عراق از طریق مبادی ذی‌ربط اعلام شده است.

سعیدیان همچنین از دستگیری سارقی در مواکب خبر داد و افزود: مأموران پلیس آگاهی با هوشیاری، این فرد را که در حین استراحت زائران اقدام به سرقت می‌کرد، تحت نظر قرار داده و پس از مستندسازی اقدامات مجرمانه‌اش، او را دستگیر و برای تحقیقات تکمیلی به پلیس آگاهی خرمشهر تحویل دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰