مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد؛

محکومیت ۹۴۲ میلیاردی متخلفان اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد

سید حمزه لقمانی، مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت ۹۴۲ میلیارد و ۳۶۶ میلیون ریالی متخلفان اقتصادی در سه بخش کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز، بهداشت، دارو و درمان در سال جاری خبر داد.
کد خبر: ۱۵۱۳۰۱۵

محکومیت ۹۴۲ میلیاردی متخلفان اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس، سید حمزه لقمانی اظهار کرد: در تیرماه سال جاری هزار فقره پرونده تخلفات اقتصادی در حوزه بازار و همچنین از ابتدای امسال تا پایان تیرماه تعداد سه هزار و ۸۴۷ فقره پرونده وارد شعب تعزیرات حکومتی استان و رسیدگی شدند.

وی افزود: از این تعداد پرونده دوهزار و ۹۸۹ فقره در بخش کالا و خدمات، تعداد ۵۳۹ فقره پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز و در بخش بهداشت، دارو و درمان ۳۱۹ فقره پرونده بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مبلغ ریالی محکومیت در رای این تعداد پرونده ۹۴۲ میلیارد و ۳۶۶ میلیون ریال بوده است.

وی افزود: بیشترین تخلفات در حوزه کالا و خدمات، مربوط به عدم درج قیمت و گرانفروشی ثبت شده است.

لقمانی گفت: با گزارش بازرسان دستگاه‌های متولی و نظارتی، انتظامی و امنیتی این تعداد فقره پرونده تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان ارسال شدند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰