به گزارش جام جم آنلاین،حمزه محمدی مقدم در نشست خبری اظهار کرد: با بهرهگیری از تمام ظرفیتهای امدادی، درمانی، فرهنگی، بشردوستانه و داوطلبانه، در مدت ۹ روز بیش از ۲۷ هزار خدمت مستقیم به زائران ارائه شده است.
وی افزود: این عملکرد منسجم، گسترده و افتخارآفرین در مسیر خدمت به عاشقان سیدالشهدا انجام شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام تصریح کرد: از آغاز طرح اربعین حسینی از چهارم مرداد تا صبح امروز دوازدهم مرداد در حوزههای مختلف امدادی، درمانی، آموزشی، فرهنگی، داوطلبانه و بشر دوستانه تاکنون به ۲۷ هزار زائر خدمت ارائه داده شده است.
محمدی مقدم خاطرنشان کرد: در این مدت، ۴۲۵۳ نفر از خدمات مرکز درمان سرپایی و بستری موقت شهدای امدادگر در مرز مهران بهرهمند شدهاند.
وی ادامه داد: ۹۸۹۵ نفر از خدمات بشردوستانه جوانان، ۵۲۳۰ نفر از خدمات داوطلبانه و فعالیتهای قرارگاه فرهنگی، ۱۹۲۷ نفر از آموزشهای ارائهشده و ۵۶۴۰ نفر نیز از خدمات امدادی استفاده کردهاند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان ایلام اضافه کرد: جمعیت هلال احمر استان ایلام همچنان با تمام ظرفیت خود در مسیر خدمترسانی به زائران حسینی فعال است.