به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، دکتر مسعود دانشی اظهار داشت: میهمانان ساعاتی پس از مصرف غذای توزیع شده در مراسم، دچار علائم مسمومیت شدند و به مرکز خدمات جامع سلامت منطقه خود مراجعه کردند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفت گفت: بلافاصله تیم واکنش سریع شهرستان تشکیل گردید و ۵۰ نفر از افراد به صورت سرپایی درمان و تعدادی هم با توجه به حال عمومی بد به اورژانس بیمارستان منتقل شدند.
مسعود دانشی از کلیه مراکز و آشپزخانه هایی که اقدام به پخت و توزیع غذا می نمایند درخواست کرد: کارکنان، شیوه نامه های بهداشتی را در پخت، بسته بندی و نگهداری مواد غذایی رعایت کنند و با کنترل دقیق ورود و خروج افراد به آشپزخانه ها، از بروز مجدد این مسمومیتها پیشگیری نمایند.