برای حل مشکلات باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم
رئیس‌جمهور در زنجان:

برای حل مشکلات باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم

رئیس‌جمهور خرد جمعی و بهره‌گیری از نظرات کارشناسان مختلف را کلید حل مشکلات کشور دانست و گفت: برای عبور از چالش‌ها، باید از همه ظرفیت‌های علمی و تخصصی کشور، بدون در نظر گرفتن گرایش‌های سیاسی، استفاده کنیم.
کد خبر: ۱۵۱۲۵۱۶

به گزارش جام‌جم‌آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛ رئیس جمهور در نشست شورای برنامه‌ریزی استان زنجان، ضمن تاکید بر ضرورت تسریع در روند ساخت و ساز پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام، خواستار اصلاح موارد و موانع موجود به منظور جلب رضایت مردم شد.

 پزشکیان با اشاره به اهمیت شفافیت در اطلاع‌رسانی، افزود: مردم باید بر اساس آمار‌ها و نظرسنجی‌های واقعی در جریان امور کشور باشند و بدانند روند انجام امورات چگونه پیش می‌رود.

رئیس جمهور با تاکید بر اهداف اصلی جلسات توسعه و برنامه‌ریزی، افزود: ما نباید کاری کنیم که کار‌ها و طرحها به بن‌بست برسند.

وی با اشاره به چالش کم‌آبی در کشور، هشدار داد: آمار‌ها نشان می‌دهد اگر همکاری مردم رخ ندهد و مدیریت مصرف بهینه صورت نگیرد، با مشکل شدید کم‌آبی رو‌به‌رو خواهیم شد، چرا که ذخایر سد‌ها کاهش یافته است.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید به صورت اصولی همه اقدامات به سمتی رود که مصرف آب در کشور کاهش یابد گفت: باید بدانیم چه داریم تا بر اساس آن طرح‌های توسعه  را انجام دهیم.

 پزشکیان با بیان اینکه همه در قبال توسعه مسئول هستند، خواستار ایجاد رابطه صحیح بین منابع و مصارف شد و افزود: ما به سمت خشکسالی حرکت می‌کنیم و اگر فکر و برنامه درست نباشد، با مشکل رو‌به‌رو خواهیم شد.

ویخاطرنشان کرد: اگر ما تناسب بین منابع و مصارف نداشته باشیم و آینده‌نگری نکنیم، برای آیندگان مشکل زیادی در حوزه انرژی رخ خواهد داد.

رئیس جمهور در ادامه تاکید کرد: وقتی به فکر توسعه هستیم، باید به منابع و داشته‌های انرژی‌مان دقت کنیم. توسعه زمانی به نفع کشورمان خواهد بود که بر اساس داشته‌هایمان ایجاد شود، نه آنکه توسعه به ضرر منابع‌مان باشد.

پزشکیان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشمندان، گفت: دولت باید با همکاری با دانشمندان و نخبگان به فکر برون‌رفت از مشکلات باشد و با طرح‌های کارشناسانه کار‌ها را پیش ببرد.

رئیس جمهور افزود: کار‌ها باید به صورت اصولی، فنی و کارشناسانه تفکیک شوند تا هر حوزه به صورت کارشناسانه برای برون‌رفت از مشکلاتش برنامه‌ریزی کند.

پزشکیان در ادامه جلسه توسعه و برنامه‌ریزی گفت:همه باید به فکر فتح قله پیشرفت و توسعه باشیم و همگی در مسیری که هستیم، کارشناسانه قدم برداریم و طبق برنامه‌های اصولی مسیر را پیش ببریم.

پزشکیان با انتقاد از وضعیت موجود، اظهار داشت: این وضعیتی که داریم قابل قبول نیست. زمانی می‌توانیم در وضعیت مطلوبی باشیم که حرکت اصولی داشته باشیم و برنامه‌هایی با نظر کارشناسان داشته باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰