به میزبانی درگزین؛

برگزاری نخستین هنرواره تعزیه «ایران حسین» (ع)

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از برگزاری نخستین هنرواره نمایش آئینی تعزیه با عنوان «ایران حسین (ع)» در شهرستان درگزین خبر داد.
کد خبر: ۱۵۱۲۴۷۲

به گزارش جام جم آنلاین همدان، سیدمحمدرضا جوادی با اشاره به اهداف این رویداد، اظهار داشت: این هنرواره به‌منظور پاسداشت میراث گران‌سنگ نمایش شیعی، بازخوانی مفاهیم ایمان، وفاداری و ایثار، و احیای سنت‌های آیینی و هنری، روز دهم مردادماه در شهر شاهنجرین برگزار می‌شود.

وی افزود: گروه‌های تعزیه‌خوانی از شهرستان‌های همدان، بهار، کبودراهنگ، رزن، فامنین و درگزین در این هنرواره حضور خواهند داشت و هر یک از آنان با اجرای یکی از مجالس عاشورایی، قطعه‌ای از این منظومه حماسی و معنوی را بر صحنه خواهند آورد؛ به‌نحوی که سیر تاریخی مجالس عاشورا در توالی‌ای منسجم و زنده پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان بیان کرد: اجراهای گروه‌ها در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار خواهد شد و آیین اختتامیه هنرواره نیز با حضور تمامی گروه‌های شرکت‌کننده، ساعت ۱۷ روز دهم مردادماه در «حسینیه اعظم شاهنجرین» برگزار می‌شود.

newsQrCode
برچسب ها: همدان تعزیه ارشاد
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰