مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام عنوان کرد

تردد بیش از ۷۶ هزار نفر از مرز بین‌المللی مهران

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام با بیان اینکه از ابتدای ماه صفر تاکنون بیش از ۷۶ هزار نفر از مرز بین‌المللی مهران تردد کردند، گفت: همه تمهیدات لازم برای رفت‌وآمد آسان زائران اربعین در این مرز اندیشیده شده است.
کد خبر: ۱۵۱۲۳۵۷

به گزارش جام جم آنلاین،سید زاهدین چشمه خاور امروز _چهارشنبه هشتم مرداد_ اظهار کرد: با آغاز ماه صفر تاکنون (چهارم تا هفتم تیر) ۷۶ هزار و ۳۴۱ نفر از مرز بین‌المللی مهران تردد داشته‌اند که از این تعداد، ۱۷ هزار و ۴۵۳ نفر مربوط به ورود زائران ایرانی و ۴۷ هزار و ۴۰۳ نفر مربوط به خروج زائران ایرانی بوده است.

وی با اشاره به حضور اتباع خارجی افزود: در این مدت، ۳۵۰۹ نفر از زائران و مسافران خارجی وارد کشور و ۷۹۷۶ نفر نیز از اتباع خارجی از مرز مهران خارج شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام با اشاره به آمار تردد در ایام محرم تصریح کرد: از ابتدای محرم تاکنون ۳۳۸ هزار و ۵۲۳ زائر از مرز بین‌المللی مهران (شهید سلیمانی) برای زیارت عتبات عالیات عبور کرده‌اند که از این تعداد، ۲۷۱ هزار و ۳۰۰ نفر زائران ایرانی و ۶۷ هزار و ۲۲۳ نفر از اتباع خارجی بوده‌اند.

چشمه‌خاور خاطرنشان کرد: در این روزها مجموع تردد ثبت‌شده در محورهای مواصلاتی استان ایلام نیز به پنج میلیون و ۸۸۰ هزار و ۹۹۴ مورد رسیده است.

وی ادامه داد: بر اساس داده‌های سامانه‌های ترددشمار، محور ایلام چوار با ۲۹۸ هزار تردد و محور ایلام سرابله با بیش از ۲۳۳ هزار تردد، پرترددترین مسیرهای استان در این مدت بوده‌اند.

سالانه بیش از هشت میلیون زائر ایرانی و خارجی از مرز مهران تردد می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰