۲۱ دستگاه جذب نیرو را با رکود مواجه کردند
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد؛

۲۱ دستگاه جذب نیرو را با رکود مواجه کردند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ثبت ناقص آمار نیروی انسانی در ۲۱ دستگاه اصلی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تا به‌روزرسانی کامل اطلاعات نیرو‌ها و بازنشستگان، امکان جذب نیروی جدید و تخصیص بودجه وجود نخواهد داشت.
کد خبر: ۱۵۱۲۳۰۷

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس از یاسوج، جهانگیر شاهینی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد، صبح چهارشنبه ۸ مرداد در نشست شورای راهبری تحول اداری استان که در استانداری برگزار شد از کم‌کاری برخی دستگاه‌های اجرایی در به‌روزرسانی اطلاعات نیروی انسانی انتقاد کرد و هشدار داد: در برخی دستگاه‌ها از ۷۰ نیروی شاغل، تنها ۸ نفر در سامانه ثبت اطلاعات شده‌اند و برخی مدیران، اسامی بازنشستگان را از فهرست نیروی انسانی خارج نکرده‌اند که این موضوع مستقیماً بر ارزیابی‌ها و تخصیص بودجه اثر می‌گذارد.

شاهینی با اشاره به اینکه ۲۱ دستگاه اصلی استان هنوز فرم شماره ۴ در سامانه پاکنا را تکمیل نکرده‌اند، افزود: تا اطلاعات کامل و به‌روز نشود و سند نیروی انسانی تدوین نگردد، امکان جذب نیروی قراردادی و بودجه‌ی استانی وجود ندارد. وزارتخانه‌ها نیز بر همین اساس اقدام خواهند کرد.

وی با بیان اینکه طی پنج سال آینده نزدیک به ۱۲ هزار نفر خروجی از دستگاه‌ها وجود خواهد داشت، گفت: این یعنی ۵۰ درصد پست‌های اداری استان خالی می‌شود و اگر برنامه‌ریزی نشود، با کمبود جدی منابع انسانی روبه‌رو خواهیم بود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به موضوع مغایرت در آزمون‌های استخدامی اشاره کرد و تصریح کرد: در بررسی‌ها، ۱۰۹ مورد مغایرت جدی شناسایی شده و از ۷۰۰ اعتراض، تنها همین تعداد پذیرفته شده‌اند که این امر ضرورت توجه به صحت اطلاعات، پاسخگویی به مکاتبات و ثبت دقیق داده‌ها را دوچندان می‌کند.

شاهینی با اشاره به الزامات قانونی بند پ ماده ۱۷ و ماده ۱۸ برنامه هفتم توسعه، همه دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، شهرداری‌ها و حتی شرکت‌های دولتی را ملزم به تشکیل شورای راهبری تحول اداری دانست و تأکید کرد: هیچ دستگاه، نهاد و حتی قوای سه‌گانه از اجرای این آیین‌نامه مستثنا نیستند و باید پنج کمیته تخصصی شورای راهبری را تشکیل دهند.

وی از دستگاه‌ها خواست صورت‌جلسات مربوط به تشکیل کمیته‌ها و شورا را به سازمان مدیریت استان ارائه کنند و هشدار داد: یکی از دلایل اصلی پایین بودن نمرات ارزیابی عملکرد عمومی دستگاه‌ها، بی‌توجهی به فرایند‌های عمومی و ضعف در پیگیری وظایف مصوب است.

در پایان شاهینی از دانشگاه‌ها به‌ویژه دکتر نوری‌پور خواست برای تقویت بعد علمی کمیته‌ها، عضو هیئت علمی برای حضور در جلسات معرفی کنند و بر آغاز فوری وظایف کمیته‌های پنج‌گانه تأکید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰