مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار:

چهار تن مرغ منجمد در فریدونکنار توزیع شد

تولید روزانه ۱۰۰۰ تن گوشت مرغ در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: رکورد جوجه ریزی با تولید ۱۸ میلیون قطعه و تولید روزانه ۱۰۰۰ تن گوشت را ماه گذشته در استان شکسته است
کد خبر: ۱۵۱۱۴۳۸

 به گزارش جام جم آنلاین مازندران ، حسین نگهدار گفت: با وجود تنش‌های ابتدای تیرماه، مازندران با برنامه‌ریزی دقیق، توزیع به‌موقع نهاده‌های دامی و هماهنگی بین ارگان‌های مختلف، توانست به این موفقیت دست یابد.

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد اظهار داشت: این میزان جوجه‌ریزی نه‌تنها به ثبات بازار کمک می‌کند، بلکه تأمین کامل گوشت مرغ مورد نیاز در ایام اربعین حسینی را نیز تضمین می‌کند.

نگهدار ضمن تبریک این موفقیت به فعالان عرصه تولید گوشت مرغ، از تلاش‌های بی‌وقفه آنها در جهت حفظ اقتدار و تاب‌آوری استان مازندران در تولید این محصول مهم قدردانی کرد.

وی افزود: این گزارش حاکی است مازندران همواره یکی از قطب‌های اصلی تولید گوشت مرغ در کشور بوده و با این دستاورد، جایگاه خود را بیش از پیش تثبیت کرده است.

newsQrCode
برچسب ها: مازندران جهاد مرغ
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰