هوای مشهد باز هم ناسالم است

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: کیفیت هوای کلانشهر مشهد در واپسین روز‌های تیرماه تابستان ۱۴۰۴ با صعود و ماندگاری آلاینده‌های گرد و غبار، برای دومین روز پیاپی در شرایط «ناسالم» برای تنفس شهروندان قرار دارد.
کد خبر: ۱۵۱۱۰۳۲
هوای مشهد باز هم ناسالم است
به گزارش جام جم آنلاین، سعید محمودی روز دوشنبه با بیان این که حجم آلودگی در مشهد نسبت به دیروز افزایش دارد افزود: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۱۱۶ نشانگر هوای ناسالم است و شاخص هوای این کلانشهر در یک تا ۲ ساعت گذشته نیز با عدد ۱۲۵ گویای ناسالم بودن هواست.
 
وی با بیان این که هم اکنون کیفیت هوای چهار منطقه مشهد در شرایط «سالم» قرار دارد اضافه کرد: شاخص کیفیت هوا در سایر ۱۹ منطقه دیگر دارای ایستگاه سنجش کیفیت، ناسالم و آلوده است.
 
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به ضرورت رعایت توصیه‌های خودمراقبتی گفت: بهتر است شهروندان مشهدی با کاهش رفت و آمد‌های غیر ضروری، نقش مؤثر خود را در بهبود کیفیت هوای این کلانشهر ایفا کنند.
 
محمودی افزود: همچنین بیماران قلبی - تنفسی، کودکان، زنان باردار و افراد حساس در روز‌های هوای آلوده باید از تردد غیر ضروری در سطح کلانشهر مشهد خودداری کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰