به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، محمدرضا نجفی که پیشتر نیز در بخشهای دیگر امین اموال بوده، از سال ۱۳۹۷ به معاونت صدا آمد و پس از بازنشستگی مسئول پیشین، این مسئولیت را پذیرفت.
او میگوید: «از زمانی که اموالی خریداری و وارد معاونت میشود تا زمانی که اسقاط یا به شخص دیگری منتقل شود، همه مراحل زیر نظر من است.»
فرآیند اسقاط اموال چگونه انجام میشود؟
به گفته او، اموال به دو دسته تقسیم میشوند؛ اموال فنی که توسط اداره کل فنی بررسی و اسقاط میشوند و اموال اداری که بخش پشتیبانی، به ویژه آقای خسروی، مسئول بررسی و تأیید فرم اسقاط آنهاست. پس از این مراحل، اموال به انبار اسقاط منتقل میشوند.
اموال اسقاطی کجا میروند؟
نجفی توضیح میدهد: «اموال پس از انتقال به انبار اسقاط، از طریق مزایده به فروش میرسند. خریدارانی هستند که این وسایل را تهیه و در جای دیگری از آنها استفاده میکنند.»
چند اموال در طول ماه اسقاط میشود؟
به گفته او، تعداد اموالی که هر ماه اسقاط میشوند چندان زیاد نیست. «مثلاً میزی که شکسته و قابل استفاده نیست، اسقاط میشود.»
تعامل با همکاران و خاطرات هفت ساله
نجفی از فضای همدلی در معاونت صدا میگوید: «تعامل خیلی خوبی با بچههای رادیو داریم و هماهنگیها بهخوبی انجام میشود. خاطره خاصی که بانمک باشد یادم نمیآید، ولی همهچیز خوب و بیحاشیه بوده.»
ورود به حرفهای با پیشنهاد یک دوست
او که در ابتدا در بخش خدمات عمومی و رفاه مشغول بوده، با پیشنهاد یکی از دوستانش وارد دنیای اموال شده و این مسیر کاری را دنبال کرده است؛ مسیری که حالا بیش از هفت سال از قدم گذاشتن در آن میگذرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم