همه شهر خلوت شده، ادارات دورکار شدهاند. آنها که میخواستند و میتوانستند از شهر خارج شدهاند، گوشی و تلفن همراه تنها راه ارتباطی است که از احوال هم جویا شوند که به دلیل کندی اینترنت آن هم در مواقعی بیاثر بوده و کنار گذاشته شده است. چشمها به صفحه تلویزیون و گوشها به موج رادیوست تا هر لحظه برای دریافت آخرین اخبار از اوضاع پیش رو همه چیز را ببینند و بشنوند. اما در سوی دیگر در استودیوهای پخش سیما و شبکه خبر بساط خبر و خبرخوانی و تولید برنامه به راه است. آنها دوربین را به همهسو میچرخانند و با تولید ویژهبرنامههای زنده و تولیدی راوی این روزهای ایران هستنند تا صدای رسای جمهوری اسلامی ایران نه فقط در ایران، بلکه در جهان باشند.
از همان ساعات اول حمله رژیم صهیونیستی به ایران شبکههای سیما با تغییر جدول پخش خود فضای شبکهها را به سمت مقاومت و آرامش بخشی سوق دادند. شبکهها برنامههای صبحگاهی زنده خود را معطوف به حمله اسرائیل کردند و با پررنگ کردن بخش اطلاعرسانی و با دعوت از مقامات مسئول، تصمیم به القای آرامشبخشی در فضای اجتماعی و اقتصادی گرفتند. در کنار آن نیز هر شبکه با یک برنامه مشخص آنتن خود را به موضوع تجاوز رژیم صهیونیستی، استقامت و همبستگی مردم اختصاص دادند و قابهای ماندگاری از حضور مردم در صحنه، مهربانی و همراهی برای گذراندن این روزهای سخت ترسیم کردند.
یک برنامه حیثیتی
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سیما، برنامه «به افق فلسطین» را باید از جمله برنامههای موفق شبکه افق دانست که پس از عملیات طوفانالاقصی روی آنتن سیما رفته و این روزها با پیگیری رویکرد جبهه مقاومت در ایران و مرور وقایع مربوط به حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی، هر شب ساعت ۲۲:۳۰ به صورت زنده روی آنتن میرود. حضور سیدحسین حسینی، مجری برنامه این شبها تلاشی بود برای شکل گرفتن گپوگفتهایی متفاوت با هدف بررسی آخرین وضعیت جنگ ایران و اسرائیل که بیشترشان به آگاهی مخاطبان پیرامون رژیم صهیونیستی و فلسفه مقاومت میانجامید.
حسینی با اشاره به اینکه این برنامه از سال ۱۴۰۲ به طور زنده و مستمر روی آنتن بوده و اکنون نیز رویکرد خود را از جبهه مقاومت به ایران تغییر داده، اذعان کرد: با اینکه به نظر میرسد برنامهای به این شکل میتواند بهشدت فرسایشی و شاید تکراری باشد و هماهنگیها و جمعآوری اخبار و تحلیلها هر شب دقت زیادی را برای متفاوت بودن بطلبد؛ اما اینکه هر شب روی آنتن بودیم و هستیم به این دلیل است که قلبا رسانه را دوست دارم و ۲۶ سال است که در آن مشغولم؛ دوم اینکه «به افق فلسطین» یک برنامه حیثیتی برای رسانهملی و خودم است. حضور کارشناسان حوزه بینالملل و تداوم نگاه به مقاومت از جبهه لبنان و فلسطین به سمت حمله رژیم صهیونیستی به ایران، محور ما را قوام بخشیده است و برای مخاطبانی که به «افق فلسطین» را در این دو سال دنبال کردهاند، فضای برنامه همچنان با تحلیلهای متنوع مهمانان برنامه قابل استناد است.
بررسی رسانههای صهیونیستی
این مجری شناخته شده با اشاره به موفقیت «به افق فلسطین» در روزهای آغازین حمله اکتبر و عملیات طوفان الاقصی گفت: در آن روزها «به افق فلسطین» پربینندهترین برنامه حوزه مقاومت شد؛ همچنین این برنامه کمک کرد تا شبکه افق به پنجمین شبکه پربیننده سیما در تاریخ شبکه افق تبدیل شود.
حسینی تاکید کرد: معتقدم ظرفیتهای زیادی وجود داشته که ما از آن غافل بودهایم. شبکه افق فضای ویژهای دارد و با فضای رسانههای دیگر کشور متفاوت است، تلاش ما در برنامه «به افق فلسطین» بررسی رسانههای صهیونیستی نیز هست تا از منظر آنها تحلیلهای کارشناسان سیاسی و امور بینالملل و تحلیلگران مسائل منطقه را دنبال کنیم تا چهره این رژیم را بهتر نشان دهیم.
وی افزود: در این ۱۲ روز تلاش کردیم از منظر رسانهای به موضوع این حمله نیز بپردازیم و مبانی تحلیل را از زبان اکبر نصراللهی، کارشناس رسانه بیان کردیم.