محسن برمهانی ادامه داد: در هر هفته هر آن چیزی که در برنامههای سیما، شبکههای برونمرزی، رادیو و فضای مجازی میبینیم، رنگ و بویی از ایران جان دارد که یک پویش ملی خواهد بود.
«ایرانِ جان، خوزستانِ ایران» عنوانی است که در هفته خوزستان استفاده میکنیم و هر استان عنوان خاص خودش را در هفتهای که به آن اختصاص میدهیم، خواهد داشت.
معاون سیما یادآوری کرد: در جریان رویداد ملی ایران جان، مجریها و برنامهها منعطف خواهند شد و هرکدام بهنوبه خود از خوزستان میگویند.
بهعنوان نمونه برنامه «هزار و یک» یک هفته به خوزستان میپردازد یا برنامه «صبحانه ایرانی» و تعدادی دیگر از برنامههای ورزشی، سیاسی، اجتماعی، سرگرمی و ... یک یا چند روز از خوزستان روی آنتن میرود یا روی مسائل این استان متمرکز میشود.
برمهانی بااشاره به اینکه انعکاس مطالبات مردمی از صداوسیما و حل مشکلات مردم هر استان در رویداد ملی، ایران جان یکی از اهداف اصلی است، بیان کرد: در دنیا نیز چنین ایدههایی تجربه شده و شبکههای زنجیرهای که با مدیریت واحدی عمل میکنند، به موضوع مشخصی میپردازند و رویداد ملی ایران جان نیز چنین رویکردی دارد.
معاون سیما تاکید کرد: شاید در مناسبتها یا رویدادهای گوناگون تجربه مشابه ایران جان را داشتهایم ولی این پویش ملی تفاوتهایی با پرداختن مناسبی به موضوعات و استانها دارد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به نتیجه مثبتی که از رویداد ملی ایران جان حاصل میشود و امتداد آن، عنوان کرد: در موسمهای بعدی قطعا این رویداد پختهتر هم خواهد شد و میتوان مسائلی از هر استان را که مغفول مانده مورد تاکید قرار داد. مثلا پروژههای ناتمام در هر استان متناسب با محوریت برنامهها مورد بررسی قرار میگیرد و یک برنامه با حال و هوای عدالتخواهانه میتواند این کار را دنبال کند.معاون سیما خاطرنشان کرد: تصویرسازی از چالش استانها در هر برنامه، متفاوت خواهد بود و یک موضوع واحد در برنامههایی مانند «ثریا»، «هشت درصد» و ... به گونه متمایز مورد رصد و واکاوی قرار میگیرد.