به گزارش جام جم آنلاین ، مدیریت در فوتبال مملو از ایراد و اشکال است و وضعیت برخی از باشگاههای لیگ برتری و حواشی مختلفی که حداقل فصل گذشته با آن دست و پنجه نرم کردند موید این مطلب است. امیررضا واعظ آشتیانی مدیرعامل سابق استقلال در گفت و گو با جام جم آنلاین ضمن انتقاد از این شرایط میگوید اوضاع آنقدر بد است که فعلا راه حالی وجود ندارد. این کارشناس و مدیر ورزشی ایران صحبتهای دیگری هم مطرح کرد که ماحصل آن در ادامه میآید:
مدیران رده پایین
مشکل اصلی برخی از باشگاه های لیگ برتری این است که بضاعت مدیریتی ندارند. برخی نیز چون خودشان از این ویژگی مهم برخوردار نیستند افرادی را جهت منصب مدیریتی انتخاب میکنند که آنها هم رده پایین محسوب میشوند. این آسیب بزرگی است که مدیران این چنینی به فوتبال ایران وارد میکنند، خودشان سطح پایین هستند و افراد سطح پایین هم برای این فوتبال انتخاب میکنند. فقدان بضاعت مدیریتی درد مشترک هم باشگاه ها به شمار می رود.
بدون متر و معیار
وقتی برخی شناختی از مدیریت و وظایف باشگاه های بزرگ ندارند با همین شرایط میآیند افرادی را انتخاب میکنند که بضاعتی در اداره باشگاه ها ندارند. ما اگر ادعای حرفه ای بودن در ورزش داریم باید افراد کارآمد و حرفهای را وارد ورزش کنیم، افرادی که به حوزه های اقتصادی، حقوقی، فرهنگی و حتی سیاسی اشراف دارند. اگر فرد حائز این ویژگی ها باشد میتواند انتخاب های خوبی به خصوص در زمینه هیئت مدیره هم برای باشگاه داشته باشد.
از گذشته تا امروز
از ابتدای دهه هفتاد تا اکنون افرادی مدیرعامل باشگاه های مختلف شدند که هیچ رزومه مدیریتی قابل توجهی در گذشته نداشتند. یک عده هم اصلا مدیریت نکرده بودند. آنهایی هم که مدیریت کرده بودند کارآمدی از خود نشان ندادند. ضربات این شرایط به هواداران برمی گردد. وقتی بی توجهی به مسائل کلان این چنینی می شود تخریب در باشگاه ها به وجود می آید چون رسیدگی و کنترل کمتری وجود خواهد داشت و صدمات اقتصادی سنگینی به پیکره باشگاه می خورد. حالا ما مسائل پشت پرده را فاکتور می گیریم. هیچ مرجعی هم برای پاسخگویی به این شرایط وجود ندارد.
بار روانی برای هواداران
حاصل یک مدیریت ناکارآمد شرایط امروز میشود. به این میگویند زیان های انباشته مدیریت. زمانی که می خواستند دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را به بخش خصوصی واگذار کنند گفتند زیان های انباشته به صفر رسیده است. اما با توجه به شرایط کنونی حاکم بر هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس چه کسی پاسخگو است؟ جدا از این زیان های انباشته، بارهای روانی که به سمت هواداران وارد می آید واقعا قابل نقد است. بالاخره در اینباره باید یک پاسخگو پیدا شود.
بدون گوش شنوا
وقتی پاسخگویی وجود ندارد صحبت کردن کمی بیفایده به نظر میرسد. گوش شنوایی از هیچ زاویه ای نیست. اینطور به نظر می رسد که فوتبال و ورزش را به حال خود رها کرده اند. از فدراسیون تا باشگاه ها هم رها شدهاند. فدراسیون در حقیقت شرایط مشابه با باشگاه ها را از حیث مدیریت دارد. وقتی انتخابات به آن شکل برگزار شد باید هم پیش بینی این روزها را می کردیم. میوه ای که امروز از فوتبال می بینیم برگرفته از مدیریت ناکارآمد و فسیل شده بدون برنامه و بدون هدف است. گمان میکنم که در شرایط فعلی هیچ چاره ای وجود ندارد. صحبت کردن انگار دیگر فایده ای ندارد. ما خیلی عقب هستیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است
نضال حماده، پژوهشگر لبنانی جبهه مقاومت و نویسنده کتاب «سقوط دمشق» در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد