استفاده از هوش مصنوعی در تحلیل داده‌های فضای مجازی
نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه»

استفاده از هوش مصنوعی در تحلیل داده‌های فضای مجازی

نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه»؛

تولید برنامه بدون مجری در رادیو با استفاده از هوش مصنوعی

حامد مرادیان تهیه‌کننده باسابقه رادیو در حاشیه نمایشگاه هوش مصنوعی فرهنگ و رسانه در گفت‌وگو با جام جم گفت: به هر حال هوش مصنوعی یک اتفاق جدید و نوین است. به نظرم رسانه ملی با برگزاری این همایش هم کمک به برنامه‌سازی کرده و هم اینکه به نوعی با شرکت‌های مخالف و توانایی آنها در هوش مصنوعی آشنا می‌شود. به نوعی یک همبستگی و ارتباط متقابل ایجاد می شود.
کد خبر: ۱۵۰۴۰۳۲
به گزارش خبرنگار جام جم از نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه»: مرادیان که در جشنواره پرواک نیز  به واسطه تولید مسابقه‌ایی رادیویی که داور کیفی آن هوش مصنوعی بود، جایزه‌ای برای نوآوری در تولید برنامه رادیویی دریافت کرده، تاکید می‌کند: امیدوارم این همایش به برنامه‌سازی در سازمان صدادو سیما کمک کند. مثلا برخی از شرکت‌هایی که در نمایشگاه حاشیه این همایش هستند، می‌توانند در حوزه نظرسنجی از مخاطب به کمک رسانه ملی بیایند.
 
وی ادامه می‌دهد: این نظرسنجی در بخش تولیدات صداپایه می‌تواند از طریق نظرسنجی در پایگاه ایرانصدا باشد تا تولیدکنندگان متوجه میزان مخاطب خود شوند. 
 
مرادیان همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا با ورود هوش مصنوعی به محصولات صداپایه، قرار است گویندگان بیکار شوند؟ اینطور بیان می‌کند: اگر ما به جای احساس خطر، خودمان را مجهز به دانش هوش مصنوعی نکنیم، ناچار به حذف هستیم.
 
البته رادیو بیشتر می تواند در حوزه هوش مصنوعی از هوش مصنوعی استفاده کند.  برنامه‌ای به نام جوانی کوک در رادیو جوان دارم که اولین برنامه موسیقی محور بدون مجری تاریخ رادیوی ایران است. هیچ مجری در این برنامه نداریم و همه توضیحات لازم را هوش مصنوعی به جای مجری بیان می‌کند. در تلاش هستیم برنامه‌هایی تولید شود که ۱۰۰ درصد با کمک هوش مصنوعی است. مثلا برنامه آسمان بدون آبی که تولید کرده‌ام. شاید  به دلیل اینکه گویندگان هوش مصنوعی فاقد احساس هستند، زود باشد که در حوزه برنامه‌سازی زبان فارسی از ورود قطعی هوش مصنوعی به جای مجريان گفت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها