سمیرا قنبری، برنامهساز رادیو که با مستند «از تورین تا خدا» به مرحله نهایی چهارمین جشنواره پژواک در بخش مسابقه - ساختار گفتار محور راه یافته، گفت: مستند «از تورین تا خدا» روایت زندگی شهید ادواردو آنیلی است.
وی همكاری خود را از سال ۱۳۸۸ با رادیو قرآن آغاز كرده و در این مدت در کسوت سردبیر و تهیهكننده، نویسنده، مترجم، پژوهشگر و كارشناس مجری با این مجموعه همكاری دارد، توضیح داد: ادواردو آنیلی، پسر مالک کارخانه فیات بود، کسی که در زندگیاش با وجود همه پول و امکاناتی که داشت، همیشه احساس میکرد گمشدهای دارد و بالاخره آن گمشده را در داخل کتابخانهای در نیویورک پیدا کرد و بعد هم مسلمان شد. ایران آمد، به دیدار امام رفت، خبرش را روزنامهها چاپ کردند و به ایتالیا رسید.خانواده آنیلی در شهر تورین زندگی میکردند. تورین قلب اقتصادی ایتالیا بود.
وی ادامه داد:جشنواره پژواک میتواند سکوی پرتابی برای برنامه سازان باشد، چون به برنامه سازان انگیزه میدهد.با خواندن کتاب« من ادواردو نیستم »تصمیم گرفتم با ساخت مستندی راجع به ایشان ، ایشان رابه افرادی که نمیشناسند معرفی کنم.در این مستند با دکتر محمد حسن قدیری ابیانه و یکی از دوستان ادواردو گفتوگو کردم، چون ادواردو در کتابخانه ای در نیویورک با قرآن آشنا شد و مسیر زندگیش متحول شد.
این تهیه کننده رادیو قرآن ادامه داد: وظیفه برنامهساز رادیو، انتقال ارزشها به مخاطب است. برنامهساز باید بداند مخاطبان چه کسانی هستند، چه دغدغهها و نیازهایی دارند و از چه بسترهای فرهنگی، اجتماعی یا سنی میآیند. این شناخت کمک میکند تا ارزشها به زبان و شیوهای منتقل شوند که برای مخاطب قابل فهم، ملموس و پذیرفتنی باشد.انتقال ارزشها، بیش از آنکه با شعار و توصیه صورت گیرد، با روایت، مثال و قصه مؤثر است. برنامهساز باید محتوای خود را با دقت انتخاب کند. از حکایت، شعر، روایت تاریخی یا گفتوگوی تخصصی گرفته تا نمایش رادیویی یا مستند صوتی. مخاطب امروز آگاه است. بنابراین باید در امر برنامهسازی دقت کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید