به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، ایوب کرد افزود: از مجموع روکش آسفالت انجام شده این مدت ۷۵۰ کیلومتر در مسیرهای ارتباطی، ۲۲۰ کیلومتر مسیرهای روستایی و ۱۶۹ کیلومتر در مسیرهای فرعی بوده است.
وی تصریح کرد: این پروژهها با هدف بهبود زیرساختهای حمل و نقل و افزایش ایمنی جادهها در سیستان و بلوچستان و در راستای تسهیل تردد و ارتقای کیفیت زندگی مردم استان انجام شده و تأثیر مثبتی بر توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه خواهد داشت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: راههای ارتباطی این خطه به دلیل تردد حجم بالای کامیونهای ترانزیتی و مسافر از اهمیت خاصی برخوردار است و در برخی از ایام سال از راههای پرترافیک محسوب میشود که این امر اهمیت راهها را افزایش داده و موقعیت خاصی را از نظر وضعیت حمل و نقل جادهای پدید آورده است.
وی بیان کرد: کاربران جادهای میتوانند در صورت مشاهده هرگونه اشکال در مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان از طریق تماس با سامانه ۱۴۱ همکاران ما را مطلع کنند تا در اسرع وقت رفع شود.
سیستان و بلوچستان بهدلیل گستردگی راههای ارتباطی دارای دو اداره کل راهداری و حملونقل جادهای شمال (مستقر در زاهدان) و جنوب (مستقر در ایرانشهر) است.
سیستان و بلوچستان دارای یکهزارو۵۹۷ کیلومتر راه ارتباطی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد