۸۰درصد جمعیت بیمه‌شدگان استان همدان به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند

مدیرکل بیمه سلامت همدان با بیان اینکه یک میلیون و ۴۸هزارو۵۱۵ نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت‌هستند، گفت: ۸۰درصد جمعیت بیمه‌شدگان استان به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
کد خبر: ۱۴۹۲۸۳۹

به گزارش جام جم آنلاین همدان، فریبرز نیاستی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سازمان بیمه سلامت ایران تشکیل شده و ۱۲۶ گروه بیماری از جمله سرطان‌ها، شیمی‌درمانی، رادیوتراپی، تالاسمی، هموفیلی، ام اس و بیماران دیالیزی تحت حمایت قرار گرفته‌اند.

مدیرکل بیمه سلامت همدان افزود: در حال حاضر، یک میلیون و ۴۸ هزار و ۵۱۵ نفر از جمعیت استان، معادل ۶۰ درصد جمعیت، زیر پوشش بیمه سلامت هستند که ۸۰ درصد از آن‌ها رایگان بیمه شده‌اند.

نیاستی اشاره کرد: ۹۰ درصد هزینه‌های بستری در بخش دولتی توسط بیمه سلامت پوشش داده می‌شود و در صورت رعایت نظام ارجاع توسط روستاییان، این پوشش به ۹۵ درصد افزایش می‌یابد؛ همچنین، خدمات بستری برای بیمه‌شدگان بهزیستی و کمیته امداد در بخش دولتی رایگان است.

وی افزود: از اواسط سال ۱۴۰۲، خدمات درمانی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی رایگان شده و ۲۵۲ میلیارد تومان هزینه خدمات برای این بیماران طی ۱۱ ماه گذشته پرداخت شده است.

نیاستی اعلام کرد: از ابتدای تأسیس صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج، مجموعاً ۷۱۵ میلیارد تومان بابت هزینه‌های درمانی بیماران خاص، صعب‌العلاج و مزمن استان پرداخت شده است.

وی اشاره کرد: داروهای سرطانی زیر پوشش بیمه قرار دارند و برخی از آن‌ها به صورت صد درصد رایگان در اختیار بیماران قرار می‌گیرند.

نیاستی با اشاره به لزوم پوشش بیمه‌ای هزینه‌های درمان ناباروری و نازایی، اعلام کرد: سقف سنی ارائه خدمات برداشته شده است و در حال حاضر، ۹۰ درصد هزینه‌های بخش دولتی و ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیر دولتی در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت برای زوج‌های نابارور پوشش داده می‌شود.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۱، ۷۱۲ زوج نابارور تحت حمایت قرار گرفتند که این تعداد در سال گذشته به یک‌هزار و ۵۹۷ نفر رسید و امسال به یک‌هزار و ۷۰۰ زوج افزایش یافته است که برای این بیماران ۶۸ میلیارد ریال هزینه شده است.

مدیرکل بیمه سلامت همدان تاکید کرد: در زمینه درمان رادیوتراپی بیماران سرطانی نیز تحولات قابل توجهی در استان رخ داده است؛ با پیگیری‌های انجام شده، درمان رادیوتراپی بیماران تحت پوشش بیمه سلامت در بخش عمومی غیردولتی و خیریه به صورت رایگان ارائه می‌شود و به جز ۳۰ درصد سهم بیمه پایه، ۷۰ درصد هزینه‌ها از طریق تفاهم‌نامه بیمه سلامت و مرکز ارائه خدمت به صورت ۲۲ درصد تخفیف و مابقی از محل صندوق پرداخت می‌شود.

وی افزود: امسال نیز مجوزی از سازمان بیمه سلامت دریافت شده تا بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی نیز خدمات رادیوتراپی را در بخش غیردولتی به صورت رایگان از محل صندوق صعب‌العلاج دریافت کنند.

نیاستی اظهار داشت: منتظر لینک شدن سامانه بین بیمه سلامت و سازمان تأمین اجتماعی هستیم تا کارها به طور کامل انجام شود. در حال حاضر، بیمه سلامت با یک‌هزار و ۵۱ مرکز تشخیصی درمانی قرارداد دارد و در تلاشیم با مابقی مراکز نیز به تفاهم برسیم و قرارداد منعقد کنیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر با صد درصد داروخانه‌های استان قرارداد داریم که شامل ۴۵۲ داروخانه و مراکز دارویی می‌شود و همچنین با تمام آزمایشگاه‌ها، مراکز تصویربرداری، کلینیک‌های خصوصی و مراکز جراحی محدود نیز طرف قرارداد هستیم.

مدیرکل بیمه سلامت همدان اشاره کرد: در راستای کمک به اقتصاد سلامت، پرداخت‌های بی‌نظیری به مؤسسات طرف قرارداد داشته‌اند و در طول ۳۰ ماه گذشته تلاش کرده‌اند تا مطالبات داروخانه‌ها را ماه بعد از ارائه خدمات پرداخت کنند و مطالبات تا آذرماه تسویه شده و دی‌ماه نیز در بهمن‌ماه تسویه خواهد شد.

وی افزود: در حوزه مطب‌ها نیز همدان اولین استانی است که مطالبات خود را تا آذرماه پرداخت کرده و امروز، ۱۸ بهمن، مطالبات دی مطب‌های بخش خصوصی تا ظهر واریز خواهد شد که مجموعاً ۳۳ میلیارد تومان به حساب مطب‌ها واریز می‌شود.

نیاستی خاطرنشان کرد: مطالبات آزمایشگاه‌ها در بخش خصوصی تا پایان دی پرداخت شده و هزینه بیمارستان‌های دولتی تا مردادماه و ۲۵ درصد شهریور نیز پرداخت شده است و به زودی ۵۰ درصد هزینه‌های شهریورماه نیز تسویه خواهد شد.

وی همچنین تأکید کرد که مطالبات مراکز تصویربرداری و سونوگرافی تا پایان مهرماه در نیمه اول بهمن پرداخت شده و هزینه بیمارستان‌های خصوصی شهریورماه تسویه و مهرماه نیز علی‌الحساب پرداخت شده است. در مجموع، تأخیر در پرداخت مطالبات مراکز درمانی زیر چهار ماه است.

مدیرکل بیمه سلامت همدان در پایان خاطرنشان کرد: نسخه نویسی الکترونیک به صورت صد درصد در استان انجام می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها