به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات؛

معرفی برترین روابط عمومی های هیات های ورزشی خوزستان

در آرزوی آب آشامیدنی سالم؛

مردم چهار روستای سیلاب وکلوار در انتظار تامین آشامیدنی سالم

مردم چهار روستای دهستان سیلاب وکلوار که هم اینک از آب رودخانه و بدون کلرزنی برای آشامیدنی استفاده می‌کنند با یادآوری تجربه مسمویت چند نفر از اهالی از دولت و متولیان امر انتظار دارند که برای تامین آب بهداشتی و سالم در این مناطق چاره اندیشی کنند.
مردم چهار روستای دهستان سیلاب وکلوار که هم اینک از آب رودخانه و بدون کلرزنی برای آشامیدنی استفاده می‌کنند با یادآوری تجربه مسمویت چند نفر از اهالی از دولت و متولیان امر انتظار دارند که برای تامین آب بهداشتی و سالم در این مناطق چاره اندیشی کنند.
کد خبر: ۱۴۹۱۳۰۱

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا،روستا‌های یاد شده از توابع دهستان سیلاب و کلوار از توابع شهرستان مارگون با اشاره به اهمیت آب برای سلامت آنان و امکان ادامه زندگی می‌گویند: قرار گرفتن زیرپوشش شبکه آب و فاضلاب حداقل انتظار آنان از مسئولان است. اهالی روستا‌های سیلاب، برآفتاب، گوهرمرده، چال نسهی در کهگیلویه وبویراحمد که زیرپوشش شرکت آب و فاضلاب نیستند از مسوولان دولت چهاردهم انتظار دارند تا بستر تحقق این مطالبه را فراهم کنند.

راهکار‌های تامین آب روستا‌های درخواست کننده

مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آبفا کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به انتظارات اهالی روستا‌های سیلاب، برآفتاب، گوهرمرده، چال نسهی گفت: انتقال آب از مسیر امامزاده شاه غالب (ع) یا انتقال آب تصفیه شده رودخانه از راهکار‌های تامین آب پایدار و سالم در این روستاهاست.

قدرت الله دشتی با اشاره به زمان بر بودن دو راهکار پیشنهادی تاکید کرد: آبرسانی سیار می‌تواند به تامین آب سالم برای اهالی روستا‌های یاد شده کمک کنند.

وی عنوان کرد: برای تقویت زیرساخت‌های این روستا‌ها باید اعتبارات لازم توسط دولت در نظر گرفته شود و پس از طی مراحل قانونی مسوولیت مستقیم تامین و کلرزنی آب این روستا‌ها با آبفا خواهد بود.

مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آبفا کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: براساس برنامه ریزی صورت گرفته قرار است یک دستگاه تانکر برای آبرسانی سیار در این روستا‌ها اختصاص یابد و با کمک بنیاد احسان احداث مخزن برای آنان پیگیری شود.

وی با بیان اینکه بنا به گزارش مرکز پایش و نظارت آبفا به دلیل عدم بهسازی مخزن فعلی و فرسودگی شبکه و آبدهی پایین چشمه، آلودگی میکروبی در منبع تامین، مخزن و شبکه وجود دارد ابراز کرد:آب رودخانه نیز دارای آلودگی میکروبی و بیولوژیک است و به هیچ عنوان نباید از آن استفاده شود.

دشتی خاطرنشان کرد: با توجه به غیر تحت پوشش بودن روستا‌های یاد شده، آبفای استان این آمادگی را دارد که کلر مورد نیاز برای گندزایی مخازن این روستا‌ها را تامین و در اختیار دهیاری‌ها قرار دهد.

هم اکنون از یکهزار و ۶۴۱ روستای کهگیلویه وبویراحمد یکهزار و ۱۸ روستا زیرپوشش آب و فاضلاب کهگیلویه وبویراحمد هستند.

آن طور که مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان می‌گویند: بیشتر روستا‌هایی که زیرپوشش نیستند در نقاط دور دست با جمعیت کم هستند.

استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد افزون بر ۲۶۰ هزار مشترک آب دارد که ۱۹۰هزار مشترک آب این استان ساکن شهر‌ها و مابقی در روستا‌ها سکونت دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها