به گزارش جامجمآنلاین از ایسنا،امید صالحی در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت سالروز تأسیس شرکتهای آب و فاضلاب افزود: الگوی مصرف در کهگیلویه و بویراحمد بالاتر از سایر استانهاست، اما با وجود این مسئله، آب و فاضلاب استان گامهای مطلوبی برای رفع نقاط ضعف برداشته است.
وی با بیان اینکه الگوی مصرف آب کشور ۱۴متر مکعب ماهانه است، عنوان کرد: این میزان در استان کهگیلویه و بویراحمد به ۱۷ متر مکعب میرسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ایران در بین کشورهای دارای تنش آبی قرار داشته و باید برنامه ریزی مدون برای حوزه آب به عنوان عنصری حیات بخش اقدام شود.
صالحی با بیان اینکه ۹ هزار کیلومتر خط انتقال در استان داریم، تصریح کرد: ۴٠ درصد این خطوط انتقال معیوب است.
وی از اصلاح ۴٠ کیلومتر خط انتقال در شهر یاسوج خبر داد و عنوان کرد: نصب شیرهای فشار شکن نیز به کاهش بار آب کمک کرد، اما روزانه میانگین ۱۷ مورد شکستگی داریم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در بحث زیرساختها و اعتبار آن باید بهتر دیده شویم، ادامه داد: پروژههای محرومیت زدایی و جهاد آبرسانی آغاز و با پوشش ۱٠۲ روستا در آبرسانی، رتبه دوم کشور را به دست آوردیم.
صالحی تاکید کرد: هزینه تمام شده آبرسانی به علت توپوگرافی در استان ۱٠ برابر شرایط عادی در سایر استانهاست.
وی با اشاره به اینکه تصفیه خانه اضطراری آب یاسوج پس از هفت سال وارد مدار شد، اظهارکرد: با پوشش ۲٠٠ لیتر بر ثانیه این پروژه وارد مدار شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پوشش سروک، تلخسرو، شهرک ولایت و الغدیر و سروک نیز با رفع تنش آبی انجام شد.
صالحی از تخصیص ۴۲٠ لیتری گچساران از سد کوثر خبر داد و افزود: با تکیه بر اعتبارات تنش، دو دستگاه الکترو پمپ با هدف انتقال کامل ۴۲٠ لیتر وارد مدار شد.
وی ظرفیت مخازن شهری استان کهگیلویه و بویراحمد را ۱۲۵ هزار متر مکعب دانست و اظهار کرد: ظرفیت مخازن روستایی نیز ۱۲۱ هزار متر مکعب است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی سه هزار انشعاب غیرمجاز در استان خبر داد و تصریح کرد: تبدیل قانونی این انشعابات به مجاز اجرایی شده است.
صالحی اظهار کرد: روزانه ۲۹ مورد شکستگی شبکه آب شهر یاسوج داریم که روزانه بین ۸ تا ۱۰ مورد را تیمهای اتفاقات آب و فاضلاب استان رفع میکنند.
وی افزود: یک هزار و ۶۴۱ روستای استان کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: شرکت را با بدهی جاری و عمرانی سنواتی ۷۵۰ میلیارد تومان با جرایم تامین اجتماعی تحویل گرفته ام و ۳۳۰ میلیارد تومان از این میزان را تاکنون پرداخت کرده ایم.
صالحی تصریح کرد: ۲۸۳ هزار مشترک آب و ۶۸ هزار مشترک فاضلاب در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد. ۹۲ درصد مشترکان این استان خانگی است.
وی در رابطه با مشکلات قطعی آب در برخی مناطق شهر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: این مشکلات به دلیل کم بودن ظرفیت مخازن آب شرب این شهر است به طوری که ظرفیت مخازن فعلی شهر یاسوج ۳۲ هزار متر مکعب است در حالی که باید ۱۲۳ هزار متر مکعب باشد و در واقع ۹۰ هزار متر مکعب مخزن آب کمبود داریم که با کوچکترین قطعی برق با چالش مواجه میشویم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص مشکلات آبداران استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: فردا حقوق مرداد ماه آبداران استان فردا واریز میشود، با رایزنی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ۴ ماه باقی مانده حقوق آبداران استان قرار است واریز شود.
صالحی در زمینه مشکلات آب شرب روستاهای دروهان، تل باغ، اسلام آباد و باغچه جلیل بیان کرد: در صورت تامین اعتبار مشکل این روستاها در آینده نزدیک برطرف خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود