به گزارش جام جم آنلاین، منابع خبری میگویند پس از حملات موشکی موفقیتآمیز ایران علیه اهداف نظامی در سرزمینهای اشغالی که در واکنش به تجاوزات رژیم صهیونیستی صورت گرفت، ارتش رژیم اشغالگر از ترس موشکهای ایران درخواست کرده که بودجه دفاعی سال آینده افزایش یابد تا شامل ساخت دهها تأسیسات زیرزمینی برای آمادهسازی در برابر حملات موشکهای هدایتشونده دقیق در زمان جنگ باشد.
در همین راستا، روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» در گزارشی نوشت: «ارتش این درخواست را به کمیتهای که توسط بنیامین نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) منصوب شده، ارائه کرده است. این کمیته وظیفه دارد توصیههایی در مورد هزینههای دفاعی بلندمدت کشور ارائه دهد.»
به اذعان هاآرتص این درخواست پس از حملات موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی در ماههای آوریل و اکتبر (وعده صادق یک و ۲) صورت گرفته است.
طبق گزارش این نشریه، ایران در طول ۲ عملیات موشکی خود علیه رژیم صهیونیستی موفق شده تا آسیبهای جدی به «تأسیسات راهبردی» این رژیم وارد کند.
ایران در ۲ عملیات جداگانه، سرزمینهای اشغالی را هدف قرار داد. در عملیات اول (وعده صادق یک)، ایران در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری خود در دمشق و به شهادت رسیدن چندین مستشار نظامی، پایگاههای رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.
جمهوری اسلامی ایران همچنین در واکنش به شهادت «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی پیشین حماس در تهران، در عملیات وعده صادق ۲، با استفاده از موشکهای بالستیک، سرزمینهای اشغالی را هدف قرار داد. پس از هر ۲ عملیات، تلآویو متحدان آن مدعی دفع شدن حملات موشکی ایران شدند. اما با گذشت زمان و افشای اطلاعاتی همچون تصاویر ماهوارهای، مقامات غربی و اسرائیلی وادار شدند تا به موفقیت ایران در ضربه زدن به رژیم صهیونیستی اذعان کنند.
در همین راستا، هاآرتص نوشت: «این حملات منجر به این نتیجهگیری شد که برخی فعالیتها و سیستمها، از جمله مراکز فرماندهی حساس، خطوط تولید تسلیحات و تأسیسات حیاتی، باید به زیر زمین منتقل شوند.»
توانایی موشک های ایران برای اعمال صدمات جدی
نکته حائز اهمیت تشابه سیاست تازه رژیم صهیونیستی با سیاستهای محور مقاومت است.
نشریه صهیونیستی در همین راستا نوشت: «رویکرد جدید ارتش (اسرائیل) مشابه رویکردهای حماس در نوار غزه، حزبالله در لبنان و ارتش سوریه است، همه آنها منابع عظیمی را برای ساخت پایگاهها و مقرهای زیرزمینی برای محافظت از خود در برابر نیروی هوایی اسرائیل سرمایهگذاری کردهاند.»
هاآرتص افزود: «در طول جنگ کنونی، اسرائیل خود را در معرض تهدیدات هوایی نسبتاً کوچک به شکل پهپادها، همراه با تهدیدات بزرگتر از موشکهای هدایتشونده دقیق که توسط ایران شلیک شدهاند، یافته است. این موشکها دارای کلاهکهایی با صدها کیلوگرم مواد منفجره هستند و قادر به ایجاد خسارت جدی میباشند.»
کمبود سرباز؛ دیگر بحران رژیم صهیونیستی
نشریه چاپ فلسطین اشغالی در ادامه گزارش خود با اشاره به یکی دیگر از بحرانهای رژیم صهیونیستی، یعنی کمبود نیرو، اذعان کرد: «کمبود سرباز یکی دیگر از درخواستهای ارتش است. پس از اینکه هزاران سرباز در جنگ کشته یا زخمی شدند ارتش (اسرائیل) به حدود ۱۰,۰۰۰ سرباز جنگی بیشتر نیاز دارد.»
پیشتر تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی گزارش کرد بیش از ۱۳ هزار و۵۰۰ زخمی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ در بخش توانبخشی بستری شدهاند.
تلویزیون این رژیم همچنین به نقل از بخش توانبخشی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی گزارش کرد هر ماه حدود هزار زخمی جدید در بخش توانبخشی وزارت جنگ بستری میشوند.
طبق گزارش تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی، ۵۱ درصد زخمیها زیر ۳۰ سال هستند و ۴۳ درصد آنها آسیب روحی روانی دیدهاند.
شمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ غزه افزایش یافته است و از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ۸۲۴ نظامی صهیونیستی کشته شدهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «قابکوچک» با رسول نجفیان، بازیگر، نویسنده و مجری پیشکسوت تلویزیون مطرح شد
بررسی ابعاد مختلف سواد سلامت در گفتوگوی «جامجم» با یک دکتر روانشناس کودک و نوجوان: