به گزارش جام جم آنلاین، اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی اعلام کرد: از امشب (یکشنبه، دوم دی) تا روز چهارشنبه (پنجم دی) سکون جو همراه با افزایش غلظت آلاینده های جوی بهویژه ذرات معلق کوچکتر از ۲.۵ میکرون و تشدید کاهش کیفیت هوا بهویژه در نیمه جنوبی و مناطق مرکزی استان تهران پیشبینی میشود.
در این وضعیت جوی افزایش غبار محلی، کاهش دید و کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروههای حساس تا ناسالم برای همه و در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در بعضی ساعتها کاهش کیفیت هوا در حد بسیار ناسالم بهویژه در ساعتهای عصر و شب تا ابتدای روز بعد در مناطق پرتردد مرکزی و جنوبی دور از انتظار نیست.
اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به خودداری از تردد غیر ضروری برای تمام گروهها، استفاده از ماسک بهداشتی برای ترددهای ضروری بهویژه در مناطق پر تردد شهری، پرهیز از فعالیتهای فیزیکی سنگین و طولانیمدت و فعالیتهای ورزشی در فضای باز، مدیریت منابع ثابت و متحرک آلاینده هوا، آمادگی دستگاههای امدادرسان بهویژه بخشهای بهداشت و درمان، اتخاذ تدابیر مدیریتی جهت جلوگیری از افزایش غلظت آلایندههای جوی توصیه میکند.
همچنین بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشههای پیشیابی وضعیت جوی استان تهران تا پنجشنبه آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش ملایم تا متوسط باد پیشبینی میشود. از سه شنبه تا صبح چهارشنبه با گذر موج ضعیفی از مناطق شمالی، افزایش ابر در گستره استان و گاهی وزش باد متوسط در ارتفاعات و مرزهای جنوبی و غربی مورد انتظار است که احتمال بهبود نسبی و موقت کیفیت هوا وجود دارد و بارش پراکنده در ارتفاعات دور از انتظار نیست.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۱۰- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
آسمان تهران فردا (دوشنبه، سوم دی) صاف تا کمی ابری و غبارآلود با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی سهشنبه (چهارم دی) صاف تا قسمتی ابری و غبارآلود، گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت