در آستانه نکوداشت هفته دفاع مقدس اعلام شد

بازخوانی 8 سال حماسه عشق در رسانه ملی

روایتی صادقانه و مستند از خاطرات سربلندان آزاده

در «آسمان خاکی» اوج بگیر

آزادگان تنها در جبهه رزمنده نبودند، بلکه در اسارت نیز جبهه‌ای تازه گشودند و رزمنده‌های عرصه فرهنگ و سفیر صادق ارزش‌ها و پیام‌های انقلاب اسلامی‌شدند؛ شیرمردان و شیرزنانی که در بارش تازیانه و درد و زخم و رگبار همچون اسوه عاشورا، زینب کبری (س) صبور و شکور، زیبایی دیدند و زیبا و زیبایی آفریدند.
آزادگان تنها در جبهه رزمنده نبودند، بلکه در اسارت نیز جبهه‌ای تازه گشودند و رزمنده‌های عرصه فرهنگ و سفیر صادق ارزش‌ها و پیام‌های انقلاب اسلامی‌شدند؛ شیرمردان و شیرزنانی که در بارش تازیانه و درد و زخم و رگبار همچون اسوه عاشورا، زینب کبری (س) صبور و شکور، زیبایی دیدند و زیبا و زیبایی آفریدند.
کد خبر: ۱۴۸۵۴۲۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازروابط عمومی رسانه ملی، شناختن و شناساندن این قهرمانان سترگ و بزرگ و توصیف سلوک عزتمندانه، مؤمنانه، عاشقانه و صادقانه آنان، برای نسل‌های امروز و فردا با بهره‌گیری از زبان «هنر» جذاب و شیرین است. مستند «آسمان خاکی»، مجموعه جدید سیما با روایتی از خاطرات آزادگان عزیز کشورمان است که به زودی از شبکه افق بر قاب تلویزیون می‌نشیند.

مجتبی قاسمی، تهیه‌کننده مستند «آسمان خاکی» در این باره گفت: خاطرات آزادگان جنگ ایران و عراقی از اسارت، برگ دیگری از تاریخ ایران را روایت می‌کند. برگی که سختی‌ها، شکیبایی‌ها و رشادت‌های رزمندگان اسلام را به تصویر می‌کشد.

وی تاکید کرد: عوامل این مجموعه با ساخت این مستند علاوه بر به تصویر درآوردن شرایط نامساعد و طاقت‌فرسای اردوگاه‌های عراقی و مصائبی که آزادگان عزیز در طول اسارات خود با ایمان و صبر و پایداری متحمل شدند، به دنبال ادای دین به این سرافرازان هستند تا ذره‌ای از جان‌فشانی‌های آنها را به تصویر درآورند.

تهیه‌کننده «آسمان خاکی» تصریح کرد: در کشور عراق مجموعاً بیش از ۲۰ محل نگهداری اسرا با کمترین امکانات برای اسرای ایرانی تشکیل شده بود. به غیر از زندان‌هایی همچون «الرشید» که در منطقه بزرگی از بغداد قرار داشت و زندان «ابوغریب» که در نزدیکی بغداد بود و بیشتر درجه‌داران نظامی در آنجا اسیر بودند مابقی محل‌های نگهداری در قالب اردوگاه بوده است. ما در این مستند اردوگاه‌های عراقی را به‌واسطه خاطرات آزادگان کشورمان شبیه‌سازی کرده‌ایم. وی ادامه داد: در مستند «آسمان خاکی» شنونده خاطرات ۱۵ نفر از آزادگان سرافراز کشوریم و سعی کردیم دوران اسارات رزمندگان جنگ تحمیلی را در اردوگاه‌های رژیم بعث عراق در قالب نمایش به تصویر بکشیم. البته ذکر این نکته لازم است ازآنجاکه امکان ساخت و شبیه‌سازی اردوگاه‌های عراقی ممکن نبود سعی کردیم این شبیه‌سازی به گونه‌ای باشد که بیننده فضا را از لحاظ بصری بپذیرد و با حال و هوای فضای کلی اردوگاه آشنا شود. در واقع ما چیزی اضافه‌تر از توضیحات آزادگان برای شبیه‌سازی‌ها به کار نبردیم و بیشتر خاطرات تشریحی آزادگان را از اردوگاه‌های موصل، تکریت و الرمادی شبیه‌سازی کردیم .

وی ادامه داد: از شروع تحقیق تا مرحله نهایی برای ساخت این مجموعه از حمایت‌ها و مساعدت‌های آزادگان بهره‌مند بودیم و به واسطه تجربه‌هایی که داشتند در برخی سکانس‌ها نقش‌آفرینی کردند. در این مجموعه سعی کردیم از خاطرات آزادگان در اردوگاه‌های مختلف و همچنین قومیت‌های کشورمان استفاده کنیم تا گستره وسیعی را در بر بگیرد. قاسمی اضافه کرد: حدود ۱۴ لوکیشن تهیه و سعی کردیم تمام زوایای زندگی اسارت را در این مجموعه به تصویر درآوریم به گونه‌ای که بیننده با دیدن این مجموع زندگی آزادگان در اسارت برایش قابل لمس و عینی شود.

«آسمان خاکی» در واقع تمام لحظات زندگی آزادگان در اسارت را چه در لحظات غم، هراس‌ها و نگرانی‌ها و چه لحظات شادی و امیدبخش نمایش داده است.

تهیه‌کننده «آسمان خاکی» گفت: محمدرضا قوام‌پور فیلمبردار، سارا سپهوند تدوینگر، محمدحسین مهرجو صداگذار و میثم قاسمی صدابردار از عوامل این مجموعه‌اند و نویسندگی برنامه را هم زینب کاظم‌پور بر عهده داشته است. «آسمان خاکی» در ۱۳ قسمت ۲۵ دقیقه‌ای با همکاری شبکه افق و بنیاد شهید و امور ایثارگران تهیه و تولید شده است که به زودی روانه آنتن می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها