کار مجلس در زمینه بودجه صداوسیما آغاز شده‌ است

احمد حیدری که مدتی است مسئولیت معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما را برعهده گرفته، می‌گوید: تحکیم جایگاه قانونی و واقعی رسانه‌ملی در برقراری ارتباط فعال با مجلس شورای اسلامی و تعامل مؤثر با قوای سه‌گانه به‌منظور هم‌افزایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی در جهت تأمین منافع سازمان برای این معاونت اهمیت دارد. 
احمد حیدری که مدتی است مسئولیت معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما را برعهده گرفته، می‌گوید: تحکیم جایگاه قانونی و واقعی رسانه‌ملی در برقراری ارتباط فعال با مجلس شورای اسلامی و تعامل مؤثر با قوای سه‌گانه به‌منظور هم‌افزایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی در جهت تأمین منافع سازمان برای این معاونت اهمیت دارد. 
کد خبر: ۱۴۸۳۷۳۰

احمد حیدری در گفت‌وگویی نگاهی به مأموریت‌ها و کارویژه‌های معاونت حقوقی و امور مجلس داشت و در بخشی از سخنانش با اشاره به اهمیت مباحث حقوقی به‌عنوان یکی از مأموریت‌های این معاونت، عنوان کرد: براساس ضوابط قانونی، پیگیری دعاوی و شکایات افرادی که به‌دلایلی از رسانه‌ملی به دادگاه صالحه شکایت می‌کنند و دعاوی‌ای که صداوسیما نسبت به اشخاص حقیقی یا حقوقی دارد، برعهده این معاونت است تا نه‌تنها حق و حقوق فردی تضییع نشود، بلکه حقوق سازمان صداوسیما نیز محفوظ بماند. 

حیدری تأکید کرد که مدیریت و سامان‌دهی امور حقوقی با رعایت صرفه و صلاح سازمانی، از جمله مواردی است که هیچ‌گاه از صف وظایف معاونت حقوقی و امور مجلس سازمان محو نخواهد شد. 

وی با تأکید بر لزوم صیانت حقوقی از رسانه‌ملی اظهار کرد: تثبیت، سامان‌دهی و حفظ اموال، املاک و مستغلات سازمان در کنار تثبیت و سامان‌دهی مالکیت معنوی و مادی محصولات سازمان، حفظ حقوق معنوی و فکری آثار چه در ثبت و چه در نگهداری، برعهده معاونت حقوقی و امور مجلس است. 

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان صداوسیما ضمن گرامیداشت یاد شهید مدرس در روز مجلس در بخشی از سخنانش گفت: مجلس دوازدهم دغدغه رسیدگی به مشکلات مردم را دارد و بررسی‌هایی که درخصوص گرانی خودرو و ناترازی انرژی انجام داده، نشان می‌دهد که کمیسیون‌های تخصصی تلاش خود را برای حل مشکلات مردم به کار بسته‌اند. ما نیز به‌عنوان رسانه‌ملی اقدامات هم‌افزایی برای کمک به کاهش و رفع مشکلات هموطنان و تزریق روحیه امید به مردم داریم. 

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان با اشاره به ارتباط مناسبی که میان مجلس و صداوسیما وجود دارد، گفت: در این مدت جلسات خوبی برگزار شده ‌است و دیدار رئیس سازمان با اعضای کمیسیون‌های مختلف ازجمله کمیسیون‌های اقتصادی و فرهنگی و فراکسیون زنان علاوه‌بر تأثیری که بر روند شکل‌گیری بودجه سازمان دارد، در معرفی کمیسیون‌ها و بررسی لوایح هم مؤثر است. 

حیدری به تعامل با نمایندگان اهل‌سنت هم اشاره کرد و گفت: به‌مناسبت هفته وحدت، رئیس رسانه‌ملی با تعدادی از نمایندگان اهل‌سنت دیدار کرد تا یادآور شود که رسانه‌ملی در زمینه هم‌افزایی و همچنین، حل مشکلات اقشار گوناگون گام‌های خوبی برداشته ‌است. 

وی افزود: تنظیم ارتباط کارآمد حوزه‌های محتوایی سازمان با نمایندگان و کمیسیون‌های تخصصی نیز برای این معاونت در اولویت است‌؛ به این معنا که رسانه‌ملی از یک‌سو، اقدامات کمیسیون‌ها را روی آنتن مورد توجه قرار می‌دهد و از سوی‌ دیگر، نمایندگان با حضور در رسانه‌ملی در باب موضوعات روز، مشکلات مردم و اقدامات بودجه‌ای کشور، شفاف‌سازی می‌کنند. 

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان درخصوص مهم‌ترین مطالبات نمایندگان مجلس از صداوسیما، اظهار کرد: با توجه‌ به ارتباط نمایندگان با حوزه انتخابیه خود و مردمی‌که به آنان رأی داده‌اند، باید مسیری برای بیان دغدغه‌ها و مشکلات مردم ترسیم شود. نمایندگان این مسیر را به رسانه‌ملی پیوند می‌زنند و ترجیح می‌دهند دغدغه‌ها و مطالبات مردم روی آنتن رسانه‌ملی مطرح شود. گاهی این مطالبات از خود رسانه‌ملی درخصوص تجهیزات رسانه‌ای و آنتن‌دهی در مناطق مختلف کشور است که باید به آن توجه شود. 

حیدری ادامه داد: پوشش خبری رویدادهای مجلس و اقداماتی که در استان‌ها در دست اجراست نیز فصل جدیدی را میان مجلس و رسانه‌ملی گشوده‌ است. 

وی در ادامه درباره وضعیت اجرای وظایف تعریف شده برای رسانه‌ ملی در برنامه هفتم پیشرفت، گفت: برنامه‌ هفتم پیشرفت کشور اواخر سال گذشته اعلام شد و سال جاری نیز زمان شروع برنامه است و اولین سالی است که قرار است بودجه کشور را با این برنامه تصویب کنیم. به‌این‌ترتیب، رسماً کار مجلس درزمینه بودجه سازمان صداوسیما آغاز شده‌ است. 

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان در خصوص مراحل تصویب بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس گفت: براین اساس، نمایندگان پیشنهادهایشان را به کمیسیون‌های تخصصی می‌دهند. پس‌از تقدیم لایحه مربوط توسط دولت به مجلس، کمیسیون تلفیق مرکب از ۹ نفر از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات و سه نفر از هر کمیسیون تخصصی دیگر به هیأت‌رئیسه مجلس معرفی می‌شوند. مأموریت این کمیسیون تا تصویب نهایی قانون برنامه توسعه یا لایحه بودجه سالانه کل کشور ادامه می‌یابد. 

حیدری ادامه داد: از سال گذشته با اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، لایحه بودجه در دو مرحله ماده واحده مشتمل بر احکام موردنیاز برای اجرای بودجه کل کشور و سقف منابع بودجه عمومی دولت به تفکیک درآمدها و واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی و اجزای اصلی آنها و جداول تفصیلی شامل ارقام بودجه به مجلس تقدیم شده ‌است. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها