به گزارش خبرنگار جام جم البرز: لوبیا شکل و نجیب و بی ادعا املاح زائد بدن را تصفیه نموده و تا به حد و اندازه خروج از بدن برسد. ۲۲۰ الی ۲۵۰ سی سی از میزنای (لوله کشیده شده از کلیه به مثانه و محل خروج) به طرف مثانه حرکت و تعجیل برای دفع دارد. تا هر چه سریعتر املاح زائد را به بیرون هدایت نماید. بسیاری برای این عضو حساس موجب ضرر و زیان میشوند. مصرف زیاد نمک استفاده از آب زیاد به میزان حداقل هفت الی هشت لیوان روزانه که در بیشتر موارد از توصیههای اطبا گرامی میباشد طب سنتی و قدیم و حتی جدید توصیه دارند نمیباید ادرار را در مثانه محبوس کرد و بلافاصله بعد از اعلام نیاز به دفع ادرار که اغلب آلارم خروج میزند میباید فرایند مهم خروج انجام پذیرد. در زبان ساده سلامت این عضو تاثیرات فراوانی بر سلامتی دیگر اعضا بدن خواهد داشت.
الف: به عبارت ساده از ۲۰۰ لیتر خون در گردش از کلیهها به تنهایی در طول ۲۴ ساعت ۱۹۸ لیتر گردش و حدود ۲ لیتر درقالب مواد زائد از مثانه خارج میگردد.
ب: نوشیدن آب زیاد بسیار مفید است. نسبت به حالت ذیل با وسواس بنگرید و حداقل بعد از ۴۵ سالگی سالی دو بار در سال آزمایشات کامل را در دستور کار خود قرار دهید.
نکات مهم: مشاهده علائم ذیل را با دقت دنبال کنید. ۱- حالت دائم تهوع و استفراغ ۲- نداشتن اشتها ۳- خستگی مفرط ۴- مشکلات خواب ۵- گرفتگی عضلات و تورم پاها ۶- تغییر رنگ و حجم ادرار ۷- درد ناگهانی در پهلوها ۸- سردرگمی و گیجی ۹ – فشار خون بالا ۱۰- عفونتهای مکرر ادراری ۱۱- تنگی نفس ۱۲- بوی بد دهان ۱۳- در مواردی خارش و خشکی پوست. معهذا اختصاص هفتهای در طول یک سال به عنوان هفته حمایت از بیماران کلیوی از ۲۳ لغایت ۳۰ آبان هر سال نقطه عطفی است در اهتمام و توجه عموم و به ویژه متولیان کشور از جمله جامعه سلامت به این عضو تلاشگر و کم توقع که نیاز مبرم به دقت نظر جدی و خاص دارد. در این بین ساخت و تولید دستگاه دیالیز در داخل کشور توسط شرکتهای دانش بنیان از جمله مواردی است که جای امتنان تقدیر و تشکر دارد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد