عضو هیات علمی دانشگاه شهید صدوقی یزد:

تشخیص بهنگام اختلالات روانی کودکان را جدی بگیریم

یزد- عضو هیات علمی دانشگاه شهید صدوقی یزد ضمن اشاره به اهمیت توجه به وضعیت روانی کودکان، گفت: بی توجهی به مسائل روانی کودکان ممکن است منجر به بروز مشکلات جدی‌تر در بزرگسالی شود.
کد خبر: ۱۴۷۷۱۱۷

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد،  متخصص روانپزشکی و فلوشیپ نوروسایکیاتری و عضو هیات علمی بیمارستان شهید صدوقی یزد ضمن بیان این که برخی اختلالات روانپزشکی از زمان مدرسه و کودکی ایجاد می‌شود، اظهار داشت: پذیرش اختلالات روانی خصوصا در سال‌های ابتدایی مدرسه برای خانواده‌ها آسان نیست.

رضا بیدکی با اشاره به این که گاهی ممکن است خانواده‌ها به علت عذاب وجدان یا ترس از برچسب زدن به کودک، اختلالات روانی وی را نپذیرند و با مدارس و روانشناسان در این باره همکاری نکنند، گفت: برعکس این موضوع نیز امکان پذیر است و گاهی خانواده‌ها اختلالات روانی فرزند خود را می‌پذیرند اما مدارس همکاری‌های لازم را انجام نمی‌دهند.

وی ضمن بیان اینکه اختلالات روانی در کودکان صرفاً اختلال‌های پیشرفته‌ای مثل افسردگی و روانپریشی را شامل نمی‌شود، گفت: بیشترین اختلالات این دوره شامل اختلالات نقص توجه، بیش فعالی، اختلالات یادگیری، اختلالات اضطرابی، اختلال وسواس مشکلات مربوط به خواب است.

بیدکی افزود: در صورتی که اختلالات دوران کودکی درمان نشوند ممکن است تا دوران بزرگسالی همراه فرد بمانند.

عضو هیات علمی بیمارستان شهید صدوقی یزد گفت: در صورت بررسی و رفع نشدن اختلالات روانپزشکی دوران کودکی، ممکن است به کودک برچسب‌هایی همچون شیطون بودن، بی‌تربیت، ترسو، تنبل و غیره بخورد، در حالی که تمامی صفات ریشه در مشکلات روانپزشکی دارد.

بیدکی خاطرنشان کرد: شناسایی و تشخیص به موقع و همچنین ارتباط موثر با کودک و والدین می‌تواند از بروز برخی از اختلالات روانی در بزرگسالی جلوگیری کند و یا از شدت و عوارض آن ها بکاهد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها