به گزارش جام جم آنلاین به نقل از المنار، سخنرانی شیخ نعیم قاسم معاون شهید سید حسن نصرالله دبیرکل شهید حزب الله لبنان از لحظاتی پیش آغاز شد.
وی در ابتدای این سخنرانی تاکید کرد: ما یک برادر بزرگوار، پدر و رهبر را از دست دادیم، دبیرکل حزب الله لبنان شهید سید حسن نصرالله، این انسان بزرگ که از دوران کودکی تا لحظه شهادتش در عرصه جهادی، تبلیغی و بسیج باقی ماند.
وی افزود: سید حسن نصرالله محبوب مردم، آزادی خواهان جهان و ملت فلسطین بود. وی الگوی همه کسانی است که به رهایی فلسطین از ظلم صهیونیستها و شکستن قدرت استکبار آمریکایی- صهیونیستی امید دارند.
وی تاکید کرد: شهید سیدحسن نصرالله ذوب در اسلام بود، وی ادامه دهنده خط امام بود و در مسیر حضرت آیتالله خامنهای حرکت میکرد. سیدحسن نصرالله همه چیز خود را در راه خدا فدا کرد. سید عاشق آزادی فلسطین بود.
شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: با وجود شهادت شهید سید حسن نصرالله و جمعی از فرماندهان ارشد مقاومت، حزب الله لبنان همچنان به عملیاتهای خود با قدرت ادامه خواهد داد و این ترورها هیچ تأثیر بر توانمندی مقاومت نداشته است.
وی تاکید کرد: عملیاتهای مقاومت اسلامی حزب الله لبنان را زیر نظر داشته باشید و ببینید که شدت حملات حزب الله لبنان هرگز کمتر نشده است. حزب الله روز گذشته تنها با یک موشک که به سوی حیفا پرتاب شد، یک میلیون صهیونیست را راهی پناهگاه کرد.
معاون دبیرکل شهید حزب الله لبنان تاکید کرد: در صورتی که رژیم صهیونیستی جرأت ورود زمینی به اراضی لبنان را به خود بدهد، باید بداند که نیروهای حزب الله لبنان برای مواجهه زمینی برابر آنها در آمادگی کامل قرار دارند.
شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: ما در سریعترین زمان ممکن دبیرکل جدید حزب الله لبنان را انتخاب خواهیم کرد و همه میدانند که گزینهها در این زمینه مشخص هستند.
معاون دبیر کل شهید حزب الله لبنان در ادامه نخستین سخنرانی خود پس از شهادت سید حسن نصرالله تاکید کرد: برخلاف آنچه رژیم صهیونیستی مدعی شده نشستی که شهید سید حسن نصرالله در آن حضور داشت با حضور ۲۰ نفر از فرماندهان مقاومت برگزار نمیشد و ما این ادعا را تکذیب میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت