به گزارش جام جم آنلاین از گرگان علی قلی ایمانی اظهار کرد: در سال جاری حدود ۸۰ هزار هکتار جو در گلستان کشت شده که پیش بینی می شود نزدیک به ۱۶۰ هزار تن محصول از این میزان برداشت شود.
دبیر خانه کشاورز گلستان افزود: پس از گذشت بیش از ۱۰ ماه شورای قیمت گذاری نرخی را برای خرید جو اعلام نکرد و با توجه به واردات بی رویه که در کشور اتفاق افتاد، باعث شد تا دلالان و واسطه گرها در حوزه خرید این محصول وارد شوند.
وی ادامه داد: متاسفانه دلالان، جو را با قیمت ۶ تا هشت هزار تومان خریداری کردند که این قیمت غیر معقول، کارشناسی نشده و غیر منصفانه بوده است.
دبیر خانه کشاورز گلستان با بیان اینکه کشاورز بذر جو را کیلویی ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری کرده، گفت: با توجه به اینکه سال گذشته نیز قیمت جو کیلویی ۱۲ هزار تومان بوده و با احتساب تورم یکسال گذشته لذا فروش این محصول با قیمت ۶ الی هشت هزار تومان اجحاف و ظلم بزرگی در حق کشاورز است.
ایمانی خاطرنشان کرد: با پیگیری های خانه کشاورز و دیدارهای که با کمیسیون کشاورزی و دولت داشتیم، نهایتا تصمیم بر این شد دولت جو را با قیمت ۱۰ هزار تومان خریداری کند.
وی یادآور شد: کشاورزان از این قیمت واقعا ناراحت هستند اما دیگر چاره ای جز این نیست.
وی گفت: خرید جو زیر ۱۰ هزار تومان عایدی برای کشاورز ندارد و برای رسیدن به سود باید محصول خود را بالای ۱۰ هزار تومان به فروش برسانند.
ایمانی تصریح کرد: در مرکز پژوهش های وزارت جهاد کشاورزی قیمت جو آبی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان و جو دیم ۱۱ و ۵۰۰ قیمت گذاری شد منتهی این نرخ وارد شورای قیمت گذاری نشد.
دبیر خانه کشاورز یادآورشد: هرچند خرید جو با قیمت ۱۰ هزار تومان دیر تصمیم گیری شد اما حداقل اکنون کشاورزان به فروش محصول خود امید دارند که امیدواریم دولت نیز بتواند مطالبات کشاورزان را به موقع پرداخت کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت