به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مدیر مخابرات منطقه یزد در نشست خبری اظهار داشت: در هفته ارتباطات سال جاری، ۱۲۲ پروژه مخابراتی و همراه اول با اعتبار و سرمایه گذاری بالغ بر ۱۳۸۷ میلیارد ریال در سطح استان راه اندازی و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
وی عنوان کرد: این طرح ها شامل تاسیس ، توسعه و جایگزینی سوئیچ و کافونوری در ۷ مرکز، تاسیس ، اجرای شبکه کابل و فیبر نوری ۵ نقطه، اجرای فیبرنوری ۵ سایت BTS می باشد.
محمد رضا زارع گفت: از سال گذشته تاکنون تعداد ۳۴۳ طرح با سرمایه گذاری بالغ بر ۳۹۲۸ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به جمعیت یک میلیون و 278 هزار و 749 نفری استان یزد، گفت: هم اکنون یک میلیون و ۵۴3 هزار و 232 تلفن همراه در استان با ضریب نفوذ ۱۴۴.۶ درصد مشغول بکار است.
زارع خاطرنشان کرد: تعداد تلفن ثابت مشغول بکار استان ۵۵۹ هزار شماره است ولی بنا به دستور عمل ابلاغی برخی خطوط به دلیل عدم نیاز مشتریان مرجوع و به مشترکان دیگر واگذار شده لذا نسبت به پارسال حدود ۱.۶ درصد کاهش ضریب نفوذ در این بخش ایجاد شده است.
وی عنوان کرد: ضریب نفوذ خانوارهای دارای اینترنت پرسرعت در استان ۳۷.۷ درصد و سهم بازار اینترنت پر سرعت مخابرات از این بخش در استان حدود 69.4 درصد است.
این مسئول گفت: در حال حاضر تعداد پورتهای ADSL استان بالغ بر ۱۶۶ هزار، تعداد پورتهای VDSL در استان دو هزار و ۱۸۳ مورد و در بخش FTTH تعداد چهار هزار و ۴۹۳ پورت در استان مشغول بکار است.
زارع اظهار داشت: در حال حاضر ۳۵۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری در استان اجرا شده است که از سال گذشته تاکنون ۱۰۹ کیلومتر افزایش در این بخش صورت پذیرفته است.
وی گفت: سیاست دولت جدید و وزارت ارتباطات توسعه فیبر نوری است که در همین راستا مخابرات استان یزد، توسعه فیبر نوری برای منازل را در برنامه خود قرار داده و در تلاش هستیم ۸۰ درصد منازل استان را تا پایان عمر دولت سیزدهم تحت پوشش قرار دهیم.
زارع افزود: خوشبختانه به لحاظ تجاری و اداری وضعیت خوبی در کشور از نظر اجرای فیبر نوری داریم و اکثر این بخشها به فیبر نوری متصل هستند.
مدیر مخابرات منطقه یزد، تعداد روستاهای دارای ارتباط استان را ۹۵۴ روستا ذکر کرد و گفت: در بخش روستایی بالغ بر ۶۴ هزار تلفن ثابت با ضریب نفوذ ۳5.5 درصد مشغول بکار است.
وی گفت: همچنین مشغول بکار ADSL روستایی استان افزون بر ۱۶ هزار و 172مورد است و خوشبختانه هم اکنون ۲۳۲ روستا از مجموع ۶۹۰ روستای برخوردار از تکنولوژی BTS، دارای تکنولوژی ۴G هستند.
مدیر مخابرات منطقه یزد با اشاره به راه اندازی دو سایت ۵G در استان در دهه فجر سال گذشته، یکی از سیاستهای استان در سال جاری را توسعه این تکنولوژی در استان ذکر کرد.
زارع عنوان کرد: تکنولوژی ۵G قطعاً دارای یکسری امواج مضراست ولی قطعاً در صورتی شاهد نصب آن در کشور و استان خواهیم بود که استانداردهای جهانی و بهداشتی رعایت شود و امواج اندازه گیری می شوند تا برای محیط زیست و انسان و موجودات زیان آور نباشند.
مدیر مخابرات منطقه یزد در مورد اجرای پروژه های قابل بهره برداری در سطح استان افزود: ایجاد بستر سرویس تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت از طریق تانوما، تاسیس ، توسعه و افزایش تکنولوژی ۷۲ سایتBTS ، نصب سوییچ دیتا و توسعه ظرفیت اینترنت پرسرعت خانگی از طرح های قابل بهره برداری در هفته ارتباطات است.
زارع ایجاد بستر ارایه سرویس سرینو ، ایجاد ظرفیت زیرساخت داخل استانی و تعویض و تقویت سیستم پاور را از دیگر طرح های هفته ارتباطات بیان کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت