خرده‌ روایت‌های فساد از زبان یک جاسوس

ناصر آقایی در سریال «هفت سر اژدها» که این شب‌ها از شبکه سه سیما پخش می‌شود، بازی در نقشی منفی را برعهده دارد اما کاراکتر او در این سریال کمی متفاوت از دیگر آثار این بازیگر است.
ناصر آقایی در سریال «هفت سر اژدها» که این شب‌ها از شبکه سه سیما پخش می‌شود، بازی در نقشی منفی را برعهده دارد اما کاراکتر او در این سریال کمی متفاوت از دیگر آثار این بازیگر است.
کد خبر: ۱۴۵۱۵۵۶

به گزارش جام جم آنلاین، ناصر آقایی بازیگر سینما و تلویزیون است. آقایی (زاده ۱۳۲۵ قم) دارای مدرک دکتری از دانشگاه واریک انگلستان، کارشناسی ارشد از دانشگاه ایالتی فلوریدا و کارشناسی هنرهای نمایشی از دانشکده هنرهای دراماتیک است.

پیش از این هنرنمایی او را در آثاری همچون فیلم‌های «۳۶۰ درجه»، «خرس»، «فرود در غربت»، «هم نفس» و سریال‌های «مثل یک کابوس»، «بچه‌های بهشت»، «جستجوگران»، «روزی عقابی» و غیره دیده‌ایم. آقایی به واسطه میمیک صورت و بازی بدن، بیشتر در قالب کااکترهایی نقش آفرینی کرده که شخصیتی جدی دارند و بارها شاهد هنرنمایی‌های او در نقش‌های خاکستری و منفی بوده‌ایم. 

ناصر آقایی در سریال «هفت سر اژدها» که این شب‌ها از شبکه سه سیما پخش می‌شود هم بازی در نقشی منفی را برعهده دارد اما کاراکتر او در این سریال کمی متفاوت از دیگر آثار این بازیگر است. آقایی در این سریال به نوعی نقش هدایت کننده و نگهدارنده سیر اصلی داستان را برعهده دارد.

معمولا در آثاری که بازیگران متعددی دارند و خرده روایت‌های مختلفی در آن‌ها مطرح می‌شوند، همراه کردن مخاطب برای اینکه سیر داستان را گم نکند، کار دشواری است. سریال «هفت سر اژدها» هم به واسطه جنس سوژه که به فسادهای کلان اقتصادی می‌پردازد، از این دست سریال‌ها است و کارگردان تلاش کرده تا با افزودن کاراکتر راوی که ناصر آقایی در آن ایفای نقش می‌کند، مخاطب را در گره‌های داستان تنها نگذارد و کمک کند تا با قصه همراه شود.

البته حضور راوی اگرچه می‌تواند مثبت باشد اما آفت‌هایی هم دارد چراکه بیان واضحات از زبان راوی و حضور مکرر او برای مخاطب خسته کننده می‌شود اما نقطه قوت «هفت سر اژدها» در این است که سعی کرده راوی را به اندازه و در بزنگاه‌ها وارد داستان کند. در واقع این کاراکترها خلاهایی را که با پرش موضوعی داستان به وجود می‌آید، پر می‌کند. 

روایت داستان از زبان آشپز سلطان‌‌خواه، جاسوسی که ملیت انگلیسی دارد، از ریزه‌کاری‌ها و کنایه‌های سیاسی است که در این سریال گنجانده شده است و اشاره‌ای دارد به تلاش انگلیسی‌ها برای استفاده از هر ابزای در راستای ضربه زدن به ایران و گسترش آقازادگی چقدر می‌تواند برای کشور خطرناک باشد و به نظر می‌رسد انتخاب آقایی برای این کاراکتر به جا بوده چراکه بازی بدن منحصر به فرد آقایی که نوعی صلابت و جدیت خاصی در کلام و رفتار خود دارد، تکمیل کننده این کاراکتر بوده است. 

از طرفی معمولا آثاری که راوی داستان تنها صدا نبوده و بازیگری هم چاشنی کار شده، بیشتر مورد پسند مخاطبان قرار می‌گیرند. علاوه بر این آقایی درس خوانده انگلیس است و این کمک می‌کند تا بهتر بتواند در نقش فرو رود و پستی و بلندی‌های آن را به مخاطب نشان دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها