به گزارش جام جم آنلاین،محمد زارع حسینزاده اظهار کرد: ۹۶۳ هکتار از این بافتهای فرسوده مربوط به اردبیل ، ۲۴۸ هکتار مربوط به پارسآباد ، ۸۴ هکتار مربوط به خلخال و ۹۵ هکتار هم مربوط به مشگینشهر است که در اولویت بازسازی قرار دارد.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل از مساعدت و کمکهای دولتی در بازآفرینی و نوسازی مسکن، بافتهای فرسوده و ناکار آمد شهری استان اردبیل خبر داد و گفت: این حمایتها جزو حقوق مالکان املاک و سازندگان در بافتهای فرسوده و ناکار آمد شهری بوده و آنها حق دارند از این مشوقها بهرهمند شوند که لازمه آن واقع شدن ملک افراد در محدوده بافتهای فرسوده میباشد.
زارع حسینزاده ادامه داد: در گام اول شهروندان میتوانند با ورود به سامانه اینترنتی مربوط به تسهیلات بافت فرسوده به آدرسwww.facility.udrc.ir از قرارگیری ملک خود در محدوده بافتهای فرسوده مطلع و در صورت تایید از حمایتهایی همچون صدور مجوزها و انشعابات، وام و تسهیلات بانکی، کمکهای کالبدی (شهرسازی) و یا واحد مسکونی در مقابل زمین بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: در قالب مشوقهای اعمال شده با هماهنگی و هدایت اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل صدور پروانه ساختمانی (با تخفیف)، انشعابات شامل آب و فاضلاب، برق، گاز و تلفن و همچنین ارائه پایان کار ساختمان در کوتاهترین زمان و خارج از نوبت توسط دستگاههای مربوطه انجام میگیرد.
زارع حسینزاده تصریح کرد: همه مسئولان دستگاههای خدماترسان استان شامل شرکت آب و فاضلاب، مخابرات، شرکت گاز، شرکت برق و شهرداریها در این خصوص اعلام آمادگی کردهاند که در کمترین زمان ممکن نسبت به راهاندازی کار مالکان و سازندگان واحدهای مسکونی در بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری اقدام نمایند.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل به ارائه تسهیلات بانکی برای نوسازی بافتهای فرسوده شهری اشاره کرد و افزود: پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای مرکز استان ، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای سایر شهرها با سود ۲۳ درصد و زمان بازپرداخت ۲۰ ساله در قالب وام نهضت ملی (ساخت) ، همچنین یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال وام بدون سود در دوران مشارکت و بازپرداخت در زمان اتمام دوران مشارکت و مبلغ سه میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال با سود ۲۳ درصد با زمان بازپرداخت هفت ساله در قالب وام نوسازی مسکن (ساخت) به متقاضیان پرداخت میشود.
۳۰ درصد جمعیت استان اردبیل در بافتهای فرسوده زندگی میکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت