روز نخست، شانزدهمین دوره آموزشی آشنایی با فرآیندهای مراکز رشد در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حلقه‌ واسط تبدیل علم به ثروت

معاون پشتیبانی و فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر اینکه این شهرک به عنوان حلقه‌ واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه به توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است، گفت: این شهرک با هدف حمایت شرکت‌های کوچک و نوپای دانش‌بنیان که ایده‌های نوآورانه و فناورانه دارند و امکانات لازم جهت عملیاتی نمودن آن را ندارند، فعالیت می‌کند.
کد خبر: ۱۴۴۶۳۸۴

جام جم آنلاین اصفهان؛ شانزدهمین دوره ملی آموزشی، آشنایی با فرآیندها و شیوه‌های اجرایی پذیرش و ارائه خدمات به واحد‌های فناور در مراکز رشد و علم و فناوری با همکاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در روزهای یکم و دوم اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
محمد رئیسی، معاون پشتیبانی و  فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در ابتدا روز نخست این دوره، اظهار کرد:  شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان اولین سازمان موسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از علم راه‌اندازی شده است.
وی با اشاره به سال‌های نخست فعالیت شهرک‌ علمی و تحقیقاتی، افزود: ایده ساخت شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در اواخر دوره ۷۰، باتوجه به تاکید مقام معظم رهبری که شرکت‌های دانش بنیان یکی از مولفه‌های اصلی اقتصاد مقاومتی در کشورها هستند،  شکل گرفت و فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۸۰ به طور جدی با راه‌اندازی اولین مرکز رشد در کشور و با هدف حمایت و هدایت شرکت‌های کوچک و نوپای دانش‌بنیانی که ایده‌های نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم جهت عملیاتی نمودن آن را ندارند، آغاز کرد.
معاون پشتیبانی و  فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر اینکه این شهرک به عنوان حلقه‌ واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه به توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است، گفت:  طبق آخرین آمار، بیش از ۹ هزار و ۲۰۰ نفر از نخبگان، متخصصین و اساتید دانشگاه در رشته‌های مختلف فنی و علمی و در قالب بیش از ۶۷۵ شرکت فناور در این مجموعه مشغول فعالیت هستند و تعداد کل محصولات آنها ۲ هزار و ۹۰۰ محصول است. 
وی با اشاره به اشتغال افراد متخصص و جوان در شهرک، توضیح داد: در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ۵۳ درصد افراد شاغل زیر ۳۵ سال  هستند که این مسئله بیانگر حضور نیروی کار جوان در این شهرک است، البته از  تعداد کل نیروهای شاغل  ۶۱۴ نفر دارای مدرک دکترا هستند. 
رئیسی اضافه کرد: مراکز رشد علم و فناوری، پارک های علم و فناوری، مراکز نوآوری و شکوفایی و کاوشکده فناوری از زیر مجموعه‌های شهرک‌علمی و تحقیقاتی اصفهان هستند که در ساختمان‌های مختلف فعالیت‌ خودشان را ادامه می‌دهند.
وی وجود شرکت‌های فناور را در فضای نوآوری و فناوری از الزامات دانست و خاطرنشان کرد:  شهرک‌علمی و تحقیقاتی اصفهان، خدمات و حمایت‌های مختلفی را به شرکت‌ها رائه می‌کند تا شرکت‌ها بتوانند به خوبی در اتمسفر نوآوری و فناوری قرار بگیرند.  این شهرک نیز دارای جایگاه ملی و بین‌المللی قابل توجهی است و تعداد چشمگیری تفاهم‌نامه‌های ملی و بین‌المللی با مکان‌های مختلف دارد.
معاون پشتیبانی و فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تصریح کرد: شهرک‌ علمی و تحقیقاتی اصفهان با توجه به فعالیت‌های خود تاکنون دستاورد‌های قابل توجهی به‌دست‌ آورده و شرکت‌های مستقر در این شهرک همواره جزو برترین‌های آسیا قرار داشتند.
وی در پایان با اشاره به اهداف شهرک در راستای گره‌گشایی از مسائل محلی و ملی، توضیح داد:  این شهرک نیز از نظر توجه به موضوعات بومی و محلاتی در کارگروه‌های مختلفی عضو  است و در راستای تحقق اهداف استان کمک‌های قابل توجهی انجام می‌دهد، البته در جهت تحقق اهداف ملی، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان عضو کمیته تخصصی فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.همچنین در پایان روز نخست شانزدهمین دوره آموزشی، آشنایی با فرآیندها و شیوه‌های اجرایی پذیرش و ارائه خدمات به واحد‌های فناور در مراکز رشد علم و فناوری، جلسه مصاحبه پذیرش شرکت پرتو فن‌آوران فرتاک به جهت حضور در مرکز رشد شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در حضور شورای پذیرش و ارزیابی انجام شد و پس از  مصاحبه، جلسه جمع‌بندی شورای پذیرش و ارزیابی به جهت پذیرش یا عدم پذیرش شرکت متقاضی برگزار شد.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها