به گزارش جامجمآنلاین از شبکه «العربی»، اسماعیل هنیه تصریح کرد: ما برای گفت وگو درباره توافق چارچوب برآمده از نشست پاریس و الزامات اجرای آن بر اساس یک چشم انداز یکپارچه به قاهره دعوت شدیم.
وی ادامه داد: ما موضع مصر و قطر برای دستیابی به یک توافق آتش بس پایدار در غزه و همچنین موضع قاهره در رد هرگونه حضور ارتش اسرائیل در محور صلاح الدین (فلادلفیا) در مرز نوار غزه و مصر را ارج می نهیم.
رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد که تصمیم واشنگتن و برخی کشورهای غربی برای تعلیق کمک به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) کاملا با حکم دادگاه دیوان بین المللی دادگستری در لاهه مغایرت دارد.
وی ادامه داد: اولویت این جنبش پایان دادن به حملات رژیم صهیونیستی و عقب نشینی کامل نظامیان صهیونیست از نوار غزه است و حماس از تمام ایده هایی که به پایان یافتن تجاوز به غزه و پناه دادن آوارگان منتهی شود، استقبال می کند.
هنیه خاطرنشان کرد که حماس پذیرای هرگونه گفت و گو در راستای بازسازی غزه، تبادل اسرا و تضمین آزادی اسرای فلسطینی است.
وی تاکید کرد: جهانیان باید برای توقف کشتارها و جنایات جنگی، از جمله سیاست مجازات مردم فلسطین در کرانه باختری، به اشغالگران فشار بیاورند.
شبکه خبری «ان بی سی نیوز» آمریکا روز دوشنبه به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که مذاکرهکنندگان رژیم اسرائیل، آمریکا، مصر و قطر روز یکشنبه در پاریس بر سر چارچوبی برای تبادل اسیران صهیونیست و اسیران فلسطینی به توافق رسیدند.
این شبکه به نقل از منبع آگاه خود گفت که این توافق شامل آزادی اسرای آمریکایی و صهیونیست باقیمانده می شود که به صورت مرحله ای است و ابتدا زنان و کودکان آزاد می شوند.
ان بی سی نیوز افزود: این توافق همچنین شامل توقف های مرحله ای در جنگ و ارسال کمک به غزه و تبادل اسرای فلسطینی است و پیش نویسی از این توافق به حماس ارائه می شود.
این رسانه آمریکایی ادامه داد: مذاکره کنندگان شامل نخست وزیر قطر و رهبران سازمان های اطلاعاتی بودند.
جنبش حماس امروز سه شنبه اعلام کرد که پایان هفته جاری به توافق های صورت گرفته پاسخ خواهد داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد