در این مراسم که بهصورت مستقیم از شبکههای سه و قرآن برای مخاطبان برنامه نشان ارادت پخش شد، چهرههایی همچون هوشنگ توکلی، مجید شهریاری، سیدعلی صالحی، فرهاد قائمیان، محمد گلریز، حسین رفیعی، اقبال واحدی، محیا اسناوندی، محمدرضا شفیعی، مصطفی راغب، مسلم آقاجانزاده، هادی مقدمدوست، فضه ساداتحسینی، راحله امینیان، امیر جوشقانی، بهنام محمودی والیبالیست، حشمتا... قنبری استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ اسلام و محمد احسانی مدیر سابق شبکه نسیم حضور داشتند و از ارادتشان نسبت به اهلبیت (ع) و بهخصوص امامحسین (ع) گفتند. حشمتا... قنبری در این همایش معنوی که به همت ستاد بازسازی عتبات عالیات برگزار شد، با اشاره به شخصیت ممتاز سردار سلیمانی گفت: چهار سال از شهادت فرمانده عالی مقاومت سپری شد. ایشان تا زنده بود یک فرمانده رشید و به تعبیر خودش یک سرباز بود و آنها در ترور سردار سلیمانی دچار اشتباه محاسباتی شدند.
وی ادامه داد: نظام سلطه وقتی تمام امکانات خود را جمع کرد تا اقدام به حذف سردار سلیمانی کند یک موضوع را در محاسبات خود نادیده گرفت و آن اینکه جایگاهی که در نظام سلطه برای خود قائل بودند و ارتشی که بزرگترین ارتش دنیا تلقی میشد را برای تمام تاریخ تحقیر کردند. نظام سلطه خود را در حد یک گروهک تروریستی، منفعل و تحقیر کرد و دست به ترور زد. تاریکی و رسوایی تمدنی که خود را منشأ و مبدأ فرض میکرد با ترور سردار سلیمانی رقم خورد و آیندگان در این مورد سخن خواهند گفت.
وی ادامه داد: هویت شهید قاسم سلیمانی متفاوت از آن چیزی است که قبل از شهادت در یاد و خاطر ما بود. همه او را فرمانده نترس و قابل احترام میشناختند. علاقه او به ولایت ریشه در اعتقادات قلبیاش داشت. فروتن بود، در بحرانهای سخت برادر مردم بود، با نوع زیست او برخی آیات قرآن قابل فهم تداعی میشد و او اشداء علی الکفار و رحماء بینهم بود.
این پژوهشگر تاریخ با تاکید بر اینکه آنچه امروز بهعنوان شهید قاسم سلیمانی دیده میشود یک نفر و سازمان نیست بلکه یک مکتب است، گفت: او تنها یک پدر، همسر و همسایه نیست بلکه کلیدواژه ورود به همه خوبیهاست. بعد از شهادت وی، همه معادلهها نسبت به او جابهجا شد. هرچه او را تحریف میکنند بزرگتر میشود. در ادامه، دو نفر از هنرمندان خطاط در جایگاه قرار گرفتند و نام شهدای حادثه تروریستی کرمان را روی کاشیها خطاطی کردند تا در یکی از صحنهای حرم سیدالشهدا نصب شود.
مجید نامجو، قائممقام ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات هم در این مراسم عنوان کرد: ما از خیرین و هنرمندان تشکر میکنیم که در این مراسم حضور پیدا کردند. شهید قاسم سلیمانی یادگار مهمی بهنام ستاد بازسازی عتبات عالیات را به یادگار گذاشتند و جا دارد که از شهدای حمله تروریستی کرمان یادی کنیم. ددمنشی این تروریستها و داعشیها به جایی رسیده که زنان و کودکان را اینطور بیرحمانه هدف قرار میدهند.
وی افزود: یک زمانی سردار سلیمانی به ما گفتند یک برنامه ۲۰ ساله برای ستاد بازسازی عتبات عالیات با استفاده از حمایتهای مردمی در نظر بگیرید. اگر به تاریخ هم نگاهی بیندازیم ایرانیها در بازسازی عتبات عالیات پیشقدم بوده و امروز هم ستاد بازسازی عتبات عالیات با کمک و حمایت مردم، همچنان پیشگام است.
در ادامه هوشنگ توکلی، بازیگر در جایگاه قرار گرفت و گفت: امامحسین (ع) همه وجود ماست. امیدوارم تا جهان هست این حماسهها و این یادآوریها باقی بماند.
محمد گلریز، خواننده، چهره دیگری بود که پشت تریبون رفت و با اشاره به حضور در چنین محفل معنوی بیان کرد: با توجه به اینکه پدرم از مداحان قدیم تهران بود ما هم توفیق پیدا میکردیم در جوار ایشان به مجالس و محافل برویم. باید همینجا از این دست کارهایی که بهصورت نمادین برگزار میشود تقدیر کرد، چراکه کار باارزشی است.
در بخش دیگری از این مراسم هم مصطفی راغب، خواننده، در جایگاه قرار گرفت و از ارادتش به امامحسین (ع) و اهلبیت (ع) گفت و اینکه همهساله ۱۰ روز اول محرم صدایش را وقف امامحسین (ع) در هیاتهای یزد میکند و به این کار میبالد.
هنرمندان دیگری هم به نوبت روی صحنه رفتند و هرکدام با زبان دل درباره امامحسین (ع) گفتند. ازجمله سیدعلی سیدصالحی، بازیگر به ارادتش نسبت به خاندان اهلبیت (ع) اشاره کرد و گفت: بزرگترین ثروتم این است که من ساداتم و اولین نقشآفرینی دوران هنریام به نقش عبدا... بن حسن در تعزیه برمیگردد.
مجید شهریاری، بازیگر دیگری بود که پشت تریبون رفت. او که پیش از این و در یکی از برنامههای نشان ارادت گله کرده بود که هنوز کربلا نرفته و تنها چند روز بعد به کربلا مشرف شد، این بار اینطور بیان کرد: معرفت از روزی سراغ آدمی میآید که در قنداق نوزادی است و ما افتخار میکنیم از آن روز گوشهایمان به نام حسین (ع) عادت کرد و مادرانمان با معرفت حسینی به ما شیر دادند. از کودکی مداحی میکنم و هنوز هم به ستایشگری اهلبیت (ع) میپردازم و افتخارم همین است.
سیدحسین متولیان که مجری نشان ارادت است پرده از راز و رمز نوشتن کاشیهایی برداشت که نام «کاشیهای خوشبخت» را به خود گرفتهاند و قرار است در صحن عقیله بنیهاشم نصب شوند. او گفت: یک روزی در صحرای محشر همه را به اسم خودشان صدا میکنند. ما به این ایده رسیدیم که با این کاشیها بگذارید نامی از ما در آن صحرای محشر ببرند که ما حسینی هستیم و امامحسین (ع) دستگیر ما باشد.
بهنام محمودی، والیبالیست شناختهشده هم در این برنامه به روایتی از بیماری مادر و شفایی که از آستان مقدس امامحسین (ع) گرفت اشاره کرد. سپس نوبت به راحله امینیان و فضهسادات حسینی رسید که از مجریان و گویندگان خبر شناختهشدهاند. آنها هم به حضور در جمع امامحسینیها افتخار کردند.
این همایش پیش از این بهعنوان «پویش کاشی» در برنامه نشان ارادت مطرح شده بود. نشان ارادت در محرم و صفر سال جاری با حضور چهرههای مطرح پخش شد و این مهمانان پشت کاشیهایی که قرار است در صحن و شبستان بارگاه حضرت زینب (س) نصب شود، نام خود و چند نفر دیگر را با یک دلنوشته ثبت کردند. همچنین چندین هزار نفر با ارسال پیامک، اسامی خود و خانوادهشان را پشت کاشیها ثبت کردند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: