به گزارش جام جم آنلاین، به این ترتیب به نظر میرسد هواپیمای فضایی چندبار مصرف چین کمی مرموزتر شده است. ۴ روز پس از آنکه هواپیمای رباتیک مذکور برای سومین ماموریت خود به فضا فرستاده شد، ۶ شی در مدار زمین قرارداد. ردیابهای آماتور این هواپیمای فضایی در سراسر جهان اشیای مذکور را به دقت رصد و انتشار سیگنال برخی از آنها را ثبت کردند.
۶ شی مرموز OBJECT A، B، C، D، E و F هستند. طبق ردیابهای ماهواره و به گفته اسکات تیلی ستاره شناس آماتور به نظر میرسد OBJECT A سیگنالهایی به زمین میفرستد که مشابه آنها قبلا توسط اشیایی ارسال شده بود که این هواپیما در فضا رها کرده بود.
OBJECT D و E به نظر میرسد سیگنالهای مکان نما ایده آلی منتشر میکنند که هیچ داده دیگری همراه آنها نیست. تیلی در این باره میگوید: باید توجه داشت برخلاف سیگنالهای اولیه در ماموریتهای یک و ۲ این هواپیمای فضایی چینی، سیگنالهای جدید به طور متناوب منتشر میشوند و عمر کوتاهی دارند. البته چند روز طول کشید تا این دادهها به دست آید.
تیلی و دیگر ردیابهای ماهواره، سیگنالها را تحلیل کردند و مطمئن هستند آنها از اشیا مذکور یا اجسامی در نزدیکی شان منتشر میشوند. نتیجه گیری مذکور براساس رصد اشیا در آسمان در مسیرهای پیش بینی شده در فضا اعلام شده است. البته باید توجه داشت که در زمان جمع آوری اطلاعات، هیچ شی دیگری در مسیر اشعه آنتنهای ردیاب وجود نداشت. از سوی دیگر ماژول بندی این سیگنالها یگانه است و فقط قبلا در ماموریتهای پیشین هواپیمای فضایی چین در فرکانس ۲۲۸۰ مگاهرتز رصد شده بود.
هواپیمای فضایی چین در گذشته نیز رفتارهای مشابهی داشت. در ۲ ماموریت پیشین آن که در سپتامبر ۲۰۲۰ و آگوست ۲۰۲۲ میلادی انجام شدند، ابزار فضایی اشیای ناشناخته کوچک در مدار زمین رها کرد. تخمین زده میشود این اشیا ماژولهای سرویس، اجسام آزمایشی برای قرار دادن محمولههایی در مدار زمین یا ماهوارههای کوچکی برای نظارت بر عملکرد هواپیما باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: