بررسی طرح ایران برای همه‌پرسی از صاحبان واقعی سرزمین های اشغالی درباره تعیین سرنوشت خود

راه‌حل فلسطینی برای فلسطین

ناامنی صهیونیست‌ها، پیامد جنگ‌افروزی در غزه

احساس امنیت و ثبات صهیونیست‌های سراسر جهان از هفتم اکتبر کاهش یافته است و با ادامه تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر قدس به غزه، جوامع صهیونیستی اروپا، آمریکا و سایر نقاط جهان خود را با چالش طرد و نفرت مواجه می‌بینند.
احساس امنیت و ثبات صهیونیست‌های سراسر جهان از هفتم اکتبر کاهش یافته است و با ادامه تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر قدس به غزه، جوامع صهیونیستی اروپا، آمریکا و سایر نقاط جهان خود را با چالش طرد و نفرت مواجه می‌بینند.
کد خبر: ۱۴۳۵۲۷۶

به گزارش جام جم آنلاین، در هفته‌های گذشته روزنامه‌های اسرائیلی گزارش کردند، افزایش اضطراب و نگرانی جوامع یهودی اروپا، آمریکا و سایر نقاط جهان و تغییر نگرش به هویت یهودی با توجه به تغییر عمده در افکار عمومی غرب و تعارض آن با سیاست‌های اسرائیل باعث نگرانی شده و میزان ابراز همدردی‌ها با مردم فلسطین بیش از هر زمان دیگری است.

تجاوز مستمر به غزه این نگرانی را ایجاد می‌کند یهودیان، حتی آن‌ها که مخالف صهیونیسم جهانی هستند، در برابر طرد یا امواج خروشان نفرت دچار آسیب شوند؛ این همان چیزی است که برخی دولت‌ها را بر آن داشت اقداماتی برای جلوگیری از این روند انجام دهند.

نگرانی‌ها و اقدامات

خیابان‌های غرب و آمریکا از خشم مردم اشباع شده است که به طور فزاینده‌ای احساس می‌کنند دولت‌ها در حال فریبشان هستند. از آغاز تجاوز  به نوار غزه، انتشار صحنه‌های کشتار و قتل عام کودکان و زنان به وسیله اشغالگران خشم بسیاری از مردم را برانگیخته است و قتل عام غزه را با هولوکاست مقایسه می‌کنند.

در هفته‌های گذشته مواردی از حس نفرت و طرد جوامع یهودی در فرانسه، بریتانیا و آلمان رخ داده و طبق برخی گزارش ها، در ابتدای نوامبر سال جاری بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ مورد تعرض علیه یهودیان از هفتم اکتبر رصد شده است.

تا ۱۸ اکتبر گذشته پلیس بریتانیا بیش از ۲۱۸ مورد تعرض علیه یهودیان ثبت کرده بود. در فرانسه نیز تقریباً ۴۴۰ هزار یهودی زندگی می‌کنند که در معرض تهدید قرار دارند. این‌ها در حالی است که در ایالات متحده بحث درباره پیامد‌های جنگ در غزه پیرامون امنیت یهودیان و مسلمانان به طور یکسان مطرح است.

دانمارک دوم دسامبر از آماده باش ارتش برای حفاظت از اماکن یهودی و اسرائیلی در کپنهاگ، پایتخت این کشور خبر داد. پیتر هاملگارد، وزیر دفاع دانمارک از ترس اینکه در نتیجه تجاوزات مداوم اسرائیل به نوار غزه مورد انتقاد قرار گیرد، گفت: درگیری در خاورمیانه به افزایش غیرقابل قبول یهودی ستیزی و ناامنی میان یهودیان دانمارک منجر شده است.

به تازگی دو مدرسه یهودی در کانادا هدف تیراندازی قرار گرفتند، در حالی که یئیر شلاک، رئیس جامعه یهودیان مونترال گفت: این روز‌ها برای یهودیان سراسر جهان زندگی سخت است. ما به شدت درگیر بررسی شکایت‌های دانش آموزان و والدین اروپایی هستیم و کانادا جزو مناطق مورد آزار و اذیت یهودیان در اعتراض به جنگ اسرائیل در غزه قرار دارد.

افزایش شکایت‌ها

هر زمان رژیم اشغالگر تجاوزات خود را به غزه افزایش می‌دهد، ترس یهودیان اروپا افزایش می‌یابد و این را روزنامه‌های اسرائیلی طبق گزارش شهروندان یهودی در چندین کشور اروپایی تأیید می‌کنند.

تعدادی از روزنامه‌های عبری زبان گزارش کردند، جنگ غزه اسرائیلی‌های سراسر جهان را آزار می‌دهد و این در حالی است که این جنگ باعث کاهش مشروعیت بین‌المللی و افزایش فشار‌ها بر اسرائیل برای توقف آن شده است.

روزنامه اسرائیلی مارکر می‌نویسد، برخی یهودیان اروپا نام‌های کاربری خود را در برنامه  Uber تغییر می‌دهند و برخی از آن‌ها از نصب پلاک محبوب یهودیان بر گردنشان می‌ترسند. برخی‌ها نماد‌های مذهبی اسرائیلی‌ها را پنهان می‌کنند و حتی می‌ترسند به دلیل جنگ غزه به زبان عبری صحبت کنند.

دکلا کوهن، یهودی ساکن لندن می‌گوید: از زمانی که به اینجا نقل مکان کردم، نخستین بار است از خودم می‌پرسم اینجا چه کار می‌کنم؟ حس تعلق خاطر و امنیت ما در لندن متزلزل شده است.

طبق گزارش روزنامه هاآرتص، یهودیان آمریکایی معتقدند اسرائیل به موقعیتی که در گذشته داشت، بازگشته است؛ زیرا همچون کودکی وابسته به دیگران تلقی می‌شود و رهبران یهودی نسبت به آینده اسرائیل پس از جنگ ابراز خوش بینی نمی‌کنند.

هزاران نفر از اعضای جوامع یهودی که در تظاهرات ایالات متحده شرکت کردند، در هفته‌های گذشته سرکوب و صد‌ها نفر دستگیر شدند، آن‌ها ادامه کشتار در غزه به نام یهودیان را محکوم کردند.

حسام شاکر، تحلیلگر مسائل اروپا و بین الملل گفت، از آغاز تجاوز به غزه در چندین کشور صحبت از هدف قرار دادن منافع جامعه یهودی مطرح بوده است، اما واقعیت‌های مشاهده شده با انتظارات مطابقت ندارد. نزدیک به دو ماه است از افزایش شاخص‌های یهودی ستیزی صحبت می‌شود.

همبستگی با مردم فلسطین

به نظر می‌آید همبستگی با فلسطین و مطالبه آزادی آنجا طبق بسیاری از گزارش‌های غربی و اروپایی، در چارچوب اقدامات ضدیهودی طبقه بندی شده است و موج همبستگی با فلسطین وجود دارد که البته یهودیان را نیز شامل می‌شود.

شاکر عنوان کرد: آنچه عجیب است، اینکه بسیاری از گروه‌های یهودی علیه تجاوز به نوار غزه فعال و خواهان آزادی و عدالت برای فلسطینیان هستند و حتی پرچم فلسطین را در آمریکا و کشور‌های اروپایی برافراشته می‌کنند.

از ابتدای جنگ در نوار غزه هشدار‌ها مبنی بر تهدید تأسیسات یهودیان افزایش یافته است و بسیاری از کشور‌های غربی از استقرار نیرو‌های امنیتی در اطراف تأسیسات یهودی خبر داده اند.  

منبع: راهبرد معاصر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها