به گزارش جام جم آنلاین ،هادی شاهوردی گفت: جهاددانشگاهی یکی از مراکز فعال و پویا استان است، برای همکاری با جهاددانشگاهی میتوان در حوزه گردشگری بحث آموزش، معرفی اماکن گردشگری و تاریخی و در حوزه صنایع دستی بحث برندسازی، بستهبندی و آموزشهای مرتبط با افزایش تخصص صنعتگران همکاری خوبی در این زمینهها داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه پژوهش بخش اصلی و اجتنابناپذیر در حوزه میراث است و همکارانی در این حوزه حضور دارند که صرفا کار آنها پژوهش بوده و این منابع غنی در سطح ملی مورد استفاد قرار میگیرد، گفت: ما در سه حوزه میراث مرجع هستیم و پژوهشهایی در این باب از منظر حوزههای مختلف صورت میگیرد که حوزه صنایعدستی به شناسایی رشتههایی که متاسفانه به فراموشی سپرده شده و نیاز به احیا دارد که در حوزه مردم شناسی آداب سنن قدیمی استان حفظ، زنده و ثبت میشود.
شاهوردی با بیان اینکه اتفاقات خوبی در حوزههای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی رقم میخورد، گفت: حوزه میراث فرهنگی نیاز به اعتبارات پژوهشی فراوانی دارد چراکه بافتهای تاریخی زیادی در استان وجود دارد و ظرفیت عظیم میراث فرهنگی مغفول مانده است از طرفی حوزه پژوهش در خصوص شناسایی محوطه ها، تپهها فعال و نیازمند اعتبار و اقدامات باستان شناسی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت و گستردگی اقدامات پژوهشی در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: پژوهش در هر یک از این بخشها از اهمیت ویژهای برخوردار است اما اعتبارات استانی که در شهرستانها توزیع میشود ناچیز است و بیشتر توجه و تکیه این اداره کل، به اعتبارات ملی است.
به گفته وی و بر همین اساس در یک مورد قول مساعد برای تخصیص ۱۲ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی ملی اخذ شد که نشان میدهد به پژوهش از بعد ملی، بیشتر اهمیت بیشتری داده میشود.
شاهوردی خاطرنشان کرد: پرداختن به حوزه سه گانه میراث نشان میدهد مجموعه قوی و با فکر پیش میرود و در آینده نزدیک اتفاقات خوبی را رقم میزند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد