در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
افراد در زمان خرید محصولات سرویس خواب و انواع اثاثیه منزل، ترجیح میدهند که بتوانند از آنها چندین سال استفاده کنند. طبیعتا طول عمر مفید محصولات سرویس خواب بهصورت مستقیم به کیفیت متریال و نحوه استفاده از آنها بستگی دارد. خریداران میتوانند با ارزیابی متریال استفاده شده در تولید محصولات، کیفیت آنها را قضاوت کنند. امروزه با پیشرفت فناوریهای تولید، از متریالهای گوناگونی در تولید سرویس خواب استفاده میشود. در این مطلب با بهروزترین و بهترین محصولات سرویس خواب و مبلمان تختخوابشو آشنا میشویم.
برای ارزیابی کیفی سرویسهای خواب پیش از هر چیزی باید به کیفیت متریال مورد استفاده در تولید و کامل بودن سرویس دقت کرد. بهطور کلی سرویس کامل خواب باید شامل یک تخت خواب دو نفره یا یک نفره، یک یا دو عدد پاتختی، یک عدد میز آرایش یا میز دراور، قاب آینه و صندلی و ... باشد. وجود کمد نیز در اتاق خواب ضروری است؛ اما تنها تعداد اندکی از تولیدکنندگان همراه با ست سرویس خواب، کمد نیز تولید میکنند. مساله مهم بعدی یکی بودن متریال مورد استفاده در ساخت تمام سرویس است. اگر متریال غالب تخت خواب چوب باشد، لازم است که سایر اجزای سرویس نیز با همان نوع چوب و ترجیحا با همان رنگ ساخته شده باشند.
از سوی دیگر، مساله کیفیت و مرغوب بودن این متریالها در میان است. همانطور که گفته شد، طول عمر مفید محصولاتی مانند تخت خواب، میز دراور، مبل تختخوابشو و ... به کیفیت متریال ساخت بستگی دارد. متریالهای گوناگون در ساخت سرویس خواب و مبل تختخوابشو مزایا و معایب منحصربهفرد خود را دارند. برای مثال چوب از مقاومترین، زیباترین و گرانترین متریالها است. MDF و نئوپان از چوب به دست آمدهاند و بهعنوان متریالهای ارزان در ساخت این محصولات بهشمار میرود. بنابراین شما میتوانید با توجه به سلیقه و بودجه خود بهترین سرویس را با متریال خاص تهیه کنید.
استفاده از متریالهای مرغوب و باکیفیت تاثیر مستقیمی در افزایش طول عمر محصولات سرویس خواب و مبل تختخوابشو میگذارد. امروزه متریالهای زیادی وجود دارند که در مقادیر زیادی در تولید این محصولات مورد استفاده قرار میگیرند؛ متریالهای طبیعی و مصنوعی که خصوصیات و میزان مقاومت متفاوتی دارند. در ادامه با انواع متریالهای مرغوب در تولید این محصولات آشنا میشویم.
چوب همواره از محبوبترین و کاربردیترین متریالها در ساخت انواع اثاثیه و سازهها بهشمار میآمده است. محبوبیت این متریال در طول هزاران سال، هرگز کمرنگ نشده است و امروزه با ظهور فناوری و تکنولوژی، کاربردها و محبوبیت آن افزایش پیدا کرده است. در حقیقت دلیل اصلی محبوبیت چوب در ساخت محصولات سرویس خواب و مبلمان، زیبایی و بافت طبیعی آن است. به همین دلیل چوب یکی از اصلیترین متریالهای ساخت سرویس خواب بهشمار میرود. سرویس خواب چوبی از ترکیب چوب، ورقههای چوبی و روکش چوب تشکیل شده است و امکان دارد در کنار آن از سایر متریالها مانند فلزات در سرویس خواب استفاده شود. در سرویسهای خواب چوبی، لازم است که ستون و پایهها بسیار مستحکم باشند. بنابراین در آن نقاط، از چوبهای مقاوم استفاده میشود.
سایر قسمتهای سرویس مانند صفحات، کشوها، درب کمد، بدنه تخت خواب و ... نیز معمولا با روکش چوب طبیعی، مغز MDF و نئوپان ساخته میشوند. در ساخت سرویس خواب و مبل تختخوابشو چوبی، عمدتا از چوب درختان تنومند مانند گردو، راش، توسکا، روسی و ... استفاده میشود. در میان این درختان، درخت گردو مقاومترین چوب را دارد؛ اما بهدلیل کمبود این درخت، استفاده از آن در تولید وسایل چوبی بسیار کاهش پیدا کرده است و قیمت آن نیز افزایش پیدا کرده است. امروزه یکی از مرسومترین و بهصرفهترین چوبها در تولید سرویس خواب و مبلمان، چوب راش است که از لحاظ کیفیت و قیمت، یکی از بهترین چوبها بهشمار میرود و در بازار محبوبیت زیادی دارد.
همچنین برای خرید مبل تختخوابشو باید دقت کنید که از مقدار مناسبی از چوب باکیفیت و مقاوم برای ساخت استفاده شده باشد. چرا که بهطور کلی، این محصول در دسته مبلمان راحتی قرار دارند و این نوع مبلمان باید استحکام و راحتی قابل توجهی داشته باشد.
نئوپان متریالی بهدست آمده از چوب است و در خانواده چوب و MDF قرار دارد. این متریال در حقیقت از خرده چوب ساخته شده است با چسب در کنار یکدیگر بهصورت فشرده و متراکم قرار میگیرد. شما میتوانید با مشاهده استفاده از نئوپان باکیفیت و مقاوم در ساخت سرویس خواب و اثاثیه منزل، از کیفیت و بهصرفه بودن آن مطمئن شوید. با توجه به کیفیت و مقاومت نئوپان استفادهشده، از روکشهای ملامینه، هایگلاس و ... برای پوششدهی سطح نئوپان استفاده میشود. لازم به ذکر است که میزان تراکم نشاندهنده استحکام و چگالی چوب است و نئوپان میزان تراکم کمتری نسبت به MDF دارد. بنابراین استحکام سرویس خواب نئوپانی معمولا از سرویس خواب MDF کمتر است و با قیمت کمتری نیز به فروش میرسد.
در سالهای گذشته استفاده از فلز در ساخت سرویس خواب و مبلمان، بیشتر از امروز بود و امروزه ظاهر اثاثیهای که فلز متریال غالب آنها است، مطابق سلیق بسیاری از مشتریان نیست و تنها از فلز به مقدار کم برای افزایش استحکام مبل تختخوابشو، تخت خواب، صندلی و ... استفاده میشود. تخت خواب فلزی و سایر اجزای سرویس، معمولا در خوابگاهها، مراکز درمانی و ... دیده میشوند و مزایا و معایب خاص خود را دارند. سرویس خواب فلزی از انواع فلزات آلیاژ شده ساخته میشود که در آن حداقل دو سنگ معدن و دو عنصر متفاوت با هم ترکیب شدهاند. از برخی از آلیاژهای مرسوم فلزی در ساخت سرویس تخت خواب و مبل تختخوابشو میتوان به فولاد، نیکل، چدن و ... اشاره کرد که معمولا با روکش آلومینیومی عرضه میشوند.
البته برای ایجاد یک تخت خواب فلزی مقاوم و صاف باید سطح آن را مهر و موم کرد. سپس روی آن را با پوشش پودری رنگدانه یا رزین پوشیده میشود و بعد از این، در دمای بالا قرار میگیرد. سرویس تخت خواب و اثاثیه فلزی در انواع مختلف پوششهای مات، براق و برنز قابل خریداری هستند. بنابراین شما برای خرید سرویس خواب باید به زیبایی، دوام، استحکام و ... متریال سازنده آن دقت کنید.
پلیمرها انواع بسیار مختلف با ویژگیهای گوناگون دارند. از انواع مشهور میتوان به پلی اتیلن، پلی پروپیلن، پلی وینیل کلراید و پلی استایرن هستند. از این متریالها معمولا برای ساخت برخی از قطعات در یک سرویس خواب استفاده میشود. ضعف این متریالها نیز در این است که قابل ترمیم نیستند.
اولین نشانه کیفیت و دوام محصولاتی مانند سرویس خواب و مبل تختخوابشو، کیفیت مواد اولیه ساخت محصول است. زیرا کیفیت متریال سازنده با دوام و طول عمر مفید این محصولات رابطه مستقیم دارد. بنابراین شما باید در هنگام خرید پیش از هر چیزی، از کیفیت متریالها اطمینان حاصل کنید.
در مجموعه معتبر ویترا مبل، انواع مبلمان و سرویس خواب با بهترین کیفیت و مرغوبترین متریالها بهفروش میرسند. شما میتوانید همین الآن با مراجعه به سایت این مجموعه محصولات سرویس خواب، مبلمان راحتی، مبلمان استیل، مبل تختخوابشو را مشاهده کرده و برای ثبت سفارش اقدام کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت